2018. október 20., szombat

AZ IMÁDSÁG ÁTFORMÁL!

Nagyon kívántok megszerezni bizonyos dolgokat, de nem kapjátok meg. Ezért gyilkoltok, irigykedtek másokra, és mégsem tudjátok megszerezni, amit szeretnétek. Veszekedtek és harcoltok, mégsem kapjátok meg, amit akartok, mert nem kéritek.
Vagy ha kéritek is, mégsem kapjátok meg, mert nem helyes indulattal kéritek. Hiszen csak arra kellene, hogy önző módon magatok élvezzétek.
Jakab levele 4. rész 2-3 vers (EFO)

Egyszerűen lenyűgöző, hogy az Élő Isten azt mondja, hogy amikor Hozzá folyamodunk imádságban, az imádság előidéz dolgokat.
Olyan dolgokat, amelyek sosem történnének meg az életünkben, ha nem imádkoznánk.
Ahogyan a fenti igeszakaszban olvasható: " mégsem kapjátok meg, amit akartok, mert nem kéritek."
Ez egy lenyűgöző, dicsőséges, csodálatos kiváltságot jelent.
Ha neked az élő, mindenható, teremtő Isten felajánlja, hogy munkálkodj együtt vele az imádságaid által abban, hogy életre hívj olyan dolgokat, amelyek amúgy sosem történnének meg, és te erre nemet mondasz ( Nincs időm, nincs kedvem, nincs hangulatom, nem tudok imádkozni csak veszekedni stb.) akkor te egyszerűen óriási ostobaságot követsz el. Ha logikusan nézzünk a dolgokat.
Tudod te ki vagy Isten gyermeke? Tudod te milyen kiváltságokat kaptál a fiúság Lelke által?
Ha igen, akkor légyszíves hagyd abba a siránkozást, az irigykedést, a haragot, és kezdj el rendszeresen, szellemben és igazságban imádkozni.
Ha pedig még nem vagy Isten gyermeke, akkor itt az idő kibékülnöd az Istennel, megtérés által, és Ő téged is "örökbe fogad".


IMA: Istenünk, köszönjük, hogy ilyen nagy kiváltságban részesítetted gyermekeidet. Köszönjük az imádkozás lehetőségét. Taníts meg bennünket használni az imádkozás csodálatos lehetőségét. Taníts meg bennünket olyan dolgokra vágyni és olyan dolgokat kérni amelyek nem a saját önzőségünket, élvezetünket szolgálják, hanem a Te tervedet, mások javát és üdvösségét. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nem veti meg a nyomorult nyomorúságát

Mert nem veti meg, és nem utálja a nyomorult nyomorúságát, nem rejti el orcáját előle, segélykiáltását meghallgatja. 20. Zsoltár 24. vers Ke...