2019. augusztus 5., hétfő

A "ma" nagy lehetőségei!

Mindenkor testünkben hordozzuk az Úr Jézus halálát, hogy a Jézusnak élete is látható legyen a mi testünkben.
Korintusiakhoz írt levél 4. rész 10. vers



Ez a nap a legalkalmasabb nap a számunkra. Sokan talán siránkoznak a hétfői nap miatt, viszont egyik korban sem volt ennyire gazdag Isten kegyelmének kiáradása, mint a mi korunkban.
Igaz, hogy szoktunk siránkozni amiatt, hogy napjainkban az erkölcsi sötétség nagyobb a világban, mint az előző korokban, ez a sötétség viszont csupán tökéletes háttért biztosít Isten gyermekei számára, hogy ragyoghassanak, mint égen a csillag.
A mi Istenünk a mai nap Istene és nemcsak a Vasárnapoké.
Ahogyan Isten ott volt Ábrahámmal, Dáviddal, Pál apostollal és még annyi szolgájával, úgy biztosra vehetjük, hogy velünk is ott lesz a holnapjainkban is.
Ezek a nagyszerű hithősök már célba értek, viszont az az Isten, aki az ő Istenük is volt, ugyanaz az Atyánk, aki az ő Atyjuk volt, ugyanaz a Megváltónk, aki az ő megváltójuk volt.
Ugyanaz az áldott Szentlélek vezethet minket is, aki ezeket az embereket is felemelte és használta csodálatosan.
Az egyik legbiztosabb módja Isten végtelen, örökkévaló tervének megismeréséhez az, ha megfelelően használjuk ki a jelenben adódó lehetőségeket.
Csakis így lehet láthatóvá Jézus Krisztusnak életet a mi testünkben is.


IMA: Istenünk, köszönjük hűséged, hatalmad, köszönjük az ajándékodat, a mai napot. Segíts észrevenni a lehetőségeket amelyeken keresztül a Te életed, jellemed, hatalmad láthatóvá válhat a mi fizikai életünkben és segíts megragadni azokat. Érints meg Szentlelked által minden egyes olvasót, Krisztus nevében, Ámen.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kizárólag kegyelemből

Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék. E...