2022. június 28., kedd

Ne fáradj bele!

Ne fáradjatok bele, hogy jót tegyetek! Ha kitartóan végezzük munkánkat, akkor időben aratunk majd! Galátziabeliekhez írt levél 6. fejezet 9. vers



Sok ember van napjainkban, akik már belefáradtak dolgokba. Kérdéseket tesznek fel saját maguknak: " Miért tenném tovább azt, amit eddig? Van bármi értelme? Számít bármit is? Belefáradtam az egészbe."
Ha Isten útján jársz, Isten ígérete az egyetlen ok, hogy miért tarts ki: " ... a megfelelő időben aratni fogod majd munkád gyümölcsét."
Nem tudom milyen volt az elmúlt éved, heted, napod, de talán nem tévedek nagyot, ha azt feltételezem, hogy sok-sok küzdelmet éltél meg és lehet, hogy többször gondoltad már úgy, hogy feladod, mert nagyon elfáradtál.
Semmi gond nincs azzal, ha elfáradtál, Krisztusnál megpihenhetsz, erőre kaphatsz. Ne engedd, hogy valaki is félrevezessen és rávegyen arra, hogy feladd a harcot.
Olyan sok ember van, aki úgy akar félrevezetni, hogy közben elhiteti veled mennyire szeret és mennyire a javadat akarja, holott csak félre akar vezetni, el akar téríteni a helyes irányból.
Lesznek emberek, akik fényes ígéreteket fognak tenni neked, majd a legnagyobb szükségben cserbenhagynak. Légy éber és ne engedd, hogy emberek becsapjanak téged. Istent senki sem csaphatja be. Mert amit vet az ember, azt fogja aratni is.


IMA: Istenem, segíts nekem józan maradni, kitartani melletted. Segíts felismernem azokat az embereket, akiken keresztül a gonosz félre akar vezetni. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lelki vakság

Most íme, az Úr keze rajtad van, és vak leszel, nem látod a napot egy ideig!" Erre hirtelen homály és sötétség szállt rá, és botorkálva...