2018. július 17., kedd

A végső szó Istené!



Elszárad a fű, elhervad a virág, de Istenünk igéje örökre megmarad.

Ézsaiás 40:8


A mai napon talán vannak dolgok amikkel szembe kell nézned, és nem találod könnyűnek.
Talán sokat imádkoztál is, de mégsem látod az Isten kezét munkálkodni.
Néha azonban nehéz meglátni a fát az erdő miatt. Sokszor egyszerűen nem értjük, hogy a dolgok miért történnek ilyen lassan, Isten időzítése azonban mindig tökéletes.
Mindig Istené az utolsó szó.
A te szemszögedből talán lehetetlennek tűnik a helyzeted, de a mennyei Atya szempontjából viszont az Ő kegyelmének ereje bármilyen körülmények között meg tud nyilvánulni.
Ő tud előkészíteni emberi szíveket, kinyit kapukat, életre hív lehetőségeket, falakat épít köréd, hogy az ellenség ne tudjon fogást találni rajtad, és úgy nyilvánul meg életedben, mint soha azelőtt.
Ha Isten gyermeke vagy, akkor Isten gyönyörködik benned, és szeretné, ha az Benne elrejtett élet bősége lenne a tied.
Talán a gonosz úgy állítja be, hogy soha nem fog változni a helyzeted, de helyezd bizalmadat Istenben, és el fog jönni a felüdülés ideje.
A mi dolgunk az, hogy keressük az Isten arcát őszintén és kitartóan.
Dicsérjük, magasztaljuk az Urat, magasztaljuk Őt és megadja szívünk kéréseit, valóra válnak életünkben ígéretei.

Ima: Atyám, áldalak és magasztallak téged azért, mert ígéreteket adtál nekünk, melyekre ráállhatunk hit által. Segíts, hogy ne legyünk önzőek állandóan önmagunk körül forgolódva, hanem legyen a mi szemünk, életünk, gondolatunk Rajtad és ígéreteiden. Köszönjük, hogy ami nekünk nem megy, általad és Veled lehetséges. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...