2018. augusztus 23., csütörtök

MEG FOG MENTENI TÉGED!

Segítségül hív engem, ezért meghallgatom őt; vele vagyok háborúságában: megmentem és megdicsőítem őt.
91. Zsoltár 15. vers

Ha csendessségünkben elgondolkozunk és visszanézünk, rá fogunk jönni, hogy Isten kegyelme és szabadítása milyen messzire "röpített" minket.
Ezen kívül Isten azt mondja az övéinek bátorításként, hogy még nincs vége a szabadításának és kegyelmének életünkben. Továbbra is folytatni, fokozni szeretné az ilyen jellegű tevékenységét életünkben.
Istennek vannak tervei, melyek által meg akar áldani, fel akar virágoztatni téged, és az Ő jóságának élő bizonyítékává akar tenni.
Talán bizonyos szinten tapasztaltad már Isten áldásait, De Isten Szentlelke által azt mondom neked, ha engedelmeskedsz az Ő utasításainak, akkor Isten még inkább meg fog áldani téged.
Isten kétszer annyi áldást akar adni neked, mint amennyi kárt végzett a gonosz az életedben.
Helyre akar állítani mindent, amit a gonosz ellopott tőled.
Addig nem végzett Isten, ameddig azok akik látták az életed hanyatlását, nem fogják látni az Isten dicsőségének felemelő munkáját életedben.
Annyi mindent tartogat még a számodra kedves olvasóm!
Ahogy Dánielt kiszabadította az oroszlánok verméből és nagy tiszteletbe helyezte őt, úgy meg tudja tenni a Te életedben is. Ahogy Jób kétszer annyit kapott Istentől, mint a megpróbáltatásai előtt, úgy veled is megteheti ezt Isten, mert szeret téged.
Ahogy Józsefet megáldotta és megdicsőítette, aki szenvedett a testvéreitől, veled is megteheti, mert szeret téged. Meg fog menteni és meg fog dicsőíteni, mert szeret.
Légy partner ebben Isten iránti hűség és engedelmesség által.


IMA: Istenem, köszönöm, hogy még nem végeztél velem. Köszönöm, hogy reményteljes és fényes jövőt tartogatsz a számomra. Köszönöm, hogy építeni akarsz és olyan terveid vannak életemre nézve, amelyekről nem is álmodtam. Segíts hűséggel és engedelmességgel követni Téged, hogy ez a terved láthatóvá válhasson életemben. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Becsületbeli dolog

...tartsátok becsületbeli dolognak, hogy csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát, és saját kezetekkel dolgozzatok, ahogyan elrendeltük ...