2018. szeptember 3., hétfő

CSODÁK KÖZÖTT JÁRSZ! CSAK NÉZZ FEL!

A bennünk működő ereje által Isten mérhetetlenül többet tud tenni, mint amire kérjük, vagy amit el tudunk képzelni.
Efézusiakhoz írt levél 3:20 (Egyszerű fordítás)

Olvastam egy emberről, aki nagyon vidám természetű volt. Nem volt nagy gazdagsága vagy más különleges dolog az életében, de arról volt híres, hogy minden egyes nap, amikor valahova ment, úgy tudta megcsodálni a dolgokat, mintha akkor látta volna őket először.
Egy szép, apró, de mégis illatos virágot, ami megbújt a nyári zöldellő fű között, a csörgedező patakot, a feleségét, a gyermekeit.
Jellemző volt rá, hogy énekelve, fütyörészve járt-kelt.
Míg egy napon a lába elé nézett, és egy nagy pénzösszeget nem talált. Onnantól kezdve már nem csodálta többé a természetet, az apró csodákat melyek az útját szegélyezték. Egész életében lehajtott fejjel járt, remélve, hogy pénzt talál, de soha többé nem talált. És ami a legszomorúbb: soha többé nem énekelt és nem dúdolgatott.
Isten képes bőven adni neked és betölteni minden szükségedet. Tökéletesen időzíti a dolgokat. Annyira, hogy minden képzeletünket felülhaladja.
Amit szem nem látott, fül nem hallott, olyan csodás dolgokat készített neked Isten.
Ő képes tágas térre kivezetni téged, ahol csodálatosan zöldell minden és olyan áhítatos érzés fog el, hogy le kell venned a cipőd, mert érzed, szent helyen állsz.
A régiek elmúltak és újjá lett minden.
Csendesedj ma el! Szólítsd meg Őt! Csak nézz fel és lásd meg a csodát.


IMA: Atyám, szükségem van Rád. Jobban, mint bármi másra az életemben. Bocsásd meg, hogy a zajos, rohanó világban ezt gyakran elfelejtem. Segíts nekem Rád nézni és ma is rácsodálkozni mennyi jót tettél velem. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...