2019. január 4., péntek

IDEJE FELÉBREDNI!

"...mert tudjátok az időt, hogy itt van már az óra, amikor fel kell ébrednetek az álomból. Hiszen most közelebb van hozzánk az üdvösség, mint amikor hívőkké lettünk:"
Római levél 3. rész 11. vers


Velem számtalanszor megtörtént életem során, hogy elkezdtünk nézni egy érdekes filmet, én pedig közben elaludtam. Gyakran a feleségem ébresztett fel azzal, hogy:
" Ne aludj, a filmnek a legjobb része éppen most következik."
Isten drága Szentlelke ugyanezt mondja ma Krisztus testének, az egyháznak:
" Ébredj fel! Ne most merülj bele az alvásba! Az üdvösséged közel van!"
Ébernek kell lennünk, hogy megláthassuk Krisztust amint megjelenik, hogy elvigyen minket a dicsőségébe.
Ébernek kell lennünk, hogy lássuk Isten dicsőségét megnyilvánulni életünkben, lássuk meg amint az imáinkra Isten választ küld a Mennyből.
Ez a Krisztus visszajövetele előtti időszak, egy áldott időszak Isten éber gyermekei számára.
Most, amikor a világban úgy tűnik az ellenség szinte minden területen fölénybe került, Isten kijelenti a mindenhatóságát, hatalmát, dicsőségét az Ő gyermekeinek, olyan módon, mint soha ezelőtt.
Meg fogja mutatni mindenkinek, hogy Ő az egyetlen és igaz Isten.
Tanúi lehetünk csodálatos ébredéseknek, Isten hatalmának csodás megnyilvánulásainak, valamint láthatjuk amint kiragad embereket az ördög karmaiból és megmenti őket. Fantasztikus időszak van előttünk!
Ébredj! Nem most van az alvás ideje!


IMA: Igen Istenem! Imádkozom, hogy ébressz fel minket! Addig rázz minket, amíg mindannyian fel nem ébredünk! Segíts meglátnunk amit Te szeretnél mutatni nekünk, hallanunk amit mondani akarsz nekünk és befogadnunk életünkbe amit adni akarsz nekünk. Segíts ébernek maradnunk, hogy láthassuk a Te csodálatos munkádat. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...