2019. január 9., szerda

VÁGYAKOZZ LÁTNI ISTEN DICSŐSÉGÉT!

Mózes pedig ezt mondta: Mutasd meg nekem dicsőségedet!

Kedves olvasóm! Talán sokmindent tudsz már arról, hogy miként munkálkodik az Isten, a nehézségekben, az életünk hullámvölgyeiben, de Isten többet akar mutatni neked ezeknél.
A természetének a másik oldalát is látnod kell: az Ő dicsőségét.
Dicsősége megnyilvánul életünkben akkor, amikor elfogadjuk az Ő kegyelmét, és Szentlelke által az Atya Isten gyermekeivé válunk, de Isten szeretné ha a mi életünk hasznos eszköze lenne abban, hogy kinyilvánítsa dicsőségét.
Isten szeretne veled és általad munkálkodni, olyan helyekre vezetni Téged, ahol még nem jártál, teljesen kiteljesedve akar látni és használni téged, olyannyira, hogy a világ bölcseit is összezavarja és megszégyenítse.
Dicsőségről-dicsőségre akar vezetni bennünket, amíg be nem lépünk az örök dicsőségébe Vele együtt.
Vigyázzunk tehát és kérjük Istent, hogy mutassa meg az Ő dicsőségét családi életünkben, munkánkban, pénzügyeinkben, cselekedeteinkben, gondolatainkban, terveinkben. Ehhez fontos, hogy alávessük magunkat teljes bizalommal az Ő tervének.


IMA: Istenünk, végtelen a Te dicsőséged. Segíts nekünk, hogy a mi életünkkel tudjunk visszatükrözni annyit a dicsőségedből, amennyit csak tudunk a földi életünkben.
Örömmel tölt el minket, hogy a Te dicsőségedet csodálhatjuk majd a Te országodban örökké. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gyakorlati megújulás

Az Isten irgalmára kérlek tehát titeket, testvéreim, hogy okos istentiszteletként szánjátok oda testeteket élő és szent áldozatul, amely tet...