2019. december 16., hétfő

El kell hinned!

Sok más csodát is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben.
Ezek pedig azért vannak megírva, hogy higgyétek, hogy Jézus a Krisztus, Isten Fia, és ez által életetek legyen benne.
János evangéliuma 20. rész 30-31. vers



Elolvashatsz minden történetet a világon, de sosem fogsz találkozni annyira meghökkentő, lenyűgöző történettel, mint a karácsonyi testet öltés történetével.
Mennyire érzéketlenek és kőszívűek vagyunk Isten dicsőségével kapcsolatosan és a megtestesülésével kapcsolatosan.
Hányszor kellett bűnbánóan azt mondanom:
" Sajnálom Istenem, hogy emberek által kitalált vagy valós történetek, jobban felkorbácsolták az érzelmeimet, jobban csodálkozásra, csodálatra késztettek, esetleg örömre sarkalltak, mint a Te igaz történeted."
Ó mennyire vágyom Isten Szentlelkének áttörő erejére, hogy felébresszen minket Isten elképzelhetetlenül csodálatos valóságára.
Hiszen lesz egy nap, amikor nem a nap fogja beragyogni legfényesebben az eget, hanem az Isten Fiának dicsősége , aki tűzben fog megjelenni a felhőkön a dicsőséges angyalaival.
Akkor tisztán fogjuk látni Őt.
Akkor egyesek a félelem miatt, mások az izgatottság miatt fognak megrendülni és azon gondolkozni, hogy hogyan élhettek egy ennyire "megszelídített, ártalmatlan" Krisztussal?
Ezek pedig azért vannak megírva, hogy Jézus Krisztus az Isten Fia, aki vissza fog jönni világunkba teljes dicsőségében.
Ezt tényleg el kell hinned!

IMA: Istenünk, magasztalunk Téged, a csodálatos kegyelemért. Köszönjük, hogy ilyen csodálatos megváltást készítettél nekünk. Könyörülj rajtunk Mindenható Istenünk, hogy megragadjuk a Te segítő kezedet és éljünk Neked, Benned, valódi hittel és reménységgel. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...