2021. október 6., szerda

Krisztus szeretetének világossága

Ez pedig az az üzenet, amelyet tőle hallottunk, és hirdetünk nektek, hogy az Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. János első levele 1. fejezet 5. vers



Isten kegyelmét könnyű elfogadni, de nehéz megérteni. Isten arra figyelmeztet ma téged, hogy Jézus Krisztus az, akit egész életedben kerestél, mert Ő tudja igazán teljessé tenni életedet.
Jézus Krisztus azért szól ma hozzád, hogy megmentsen és nem azért, hogy elítéljen.
Ő tökéletes egységben van az Atyával és ezért tudta kieszközölni a meghívást a mennyei vacsorára azok számára, akik hisznek Őbenne.
Minden, ami létezik a teremtett világunkban, Jézus Krisztus közreműködésével jött létre. Ha ezt elhiszed, nem nehéz azt is elhinni, hogy a szíved is az Ő közreműködésével tud megújulni.
Jézus Krisztus az igazi életet kínálja neked. Azt az életet, amit nem tudnál pénzen megvásárolni, de nem tudod másnak sem tovább adni. Lehet, hogy a szüleid elfogadták az Isten kegyelmét és az új életet, de ez számodra nem jelent garanciát. Az igazi világosságban megélt élet nem örökölhető.
Olyan csodálatos, ha Jézus Krisztust és minden egyebet is ezen a világon, az Ő szeretetének a fényében szemléled.
Kész vagy engedni, hogy ez a világosság áttörjön életed falain és beragyogja életedet, környezetedet?


IMA: Istenem, töltsd meg szívem teljesen a Te szereteted fényével. Hadd ragyogjon ez a szeretet életünkben, hogy igazi áldás lehessünk környezetünk számára. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...