2018. július 31., kedd

A SZERETETET NEM LEHET KIERŐLTETNI!

Őrizz engem, mint szemed fényét, rejts el szárnyaid árnyékába.
17. zsoltár 8. vers

Ha a szeretetre gondolsz, biztos vagyok benne, hogy te is természetes módon akarsz szeretni és nem úgy, hogy valaki kierőlteti belőled a szeretetet.
Lehet, hogy van olyan ember az életedben akiket szeretsz és szeretnéd, ha ő is szeretne téged, de nem talál viszonzásra a szereteted.

Ilyenkor talán arra gondolsz: " Rá tudom venni őket, hogy szeressenek. Tudok olyanná válni, amilyennek ők szeretnének látni. Meg tudom változtatni a munkahelyem, a hajam színét, végeztethetek plasztikai műtétet, viselkedhetek úgy, ahogyan az nekik tetszik. Szeretni fognak, csak..."
Nem kell megváltoztatnod magad ahhoz, hogy szeretve légy.
Ha Isten úgy szeret ahogy vagy, csak olyan embereket fog küldeni az életedbe, akik szintén elfogadnak és szeretnek úgy ahogy vagy.
A szívből jövő igazi szeretet elfogad olyannak amilyen vagy.
Ha álarcot kell viselned ahhoz, hogy megszerezd mások szeretetét, egész életedben hordhatod az álarcot ahhoz, hogy meg is tartsd ezeknek az embereknek a "szeretetét".
A szeretet kényszer és manipuláció nélkül az igazi.
Bízd magad Isten tökéletes szeretetének szimfóniájára.
Ő csak olyan dolgokat enged az életedbe, amikkel meg tudsz birkózni.
Nem fogsz mindenkinek tetszeni, ha Isten szeretetében jársz, de Isten biztosan szeret és elfogad.
Ha Istent szereted, ő minden helyzetben és minden időben szeretni fog.Ő levette a főpapi ruháját és téged felöltöztetett a megigazulás fehér ruhájába.
Sosem tudod teljesen kiaknázni Isten irántad megnyilvánuló szeretetét. Lázadsz még ellene? Vagy már benne élsz ebben a szeretetben?

IMA: Istenem, köszönöm, hogy a szívemhez szóltál. Tudom, hogy szeretsz engem. Segíts mélyebben megtapasztalnom szereteted. Segíts legyőzni minden bennem rejlő félelmet és minden helytelen meglátást önmagammal szemben. Köszönöm, hogy igazi szeretetet akarsz adni. Krisztus nevében, Ámen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataid szűrői

Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dics...