2018. július 7., szombat

Viharban oltalom!

 
Mert így szól az én Uram, az ÚR, Izráel Szentje: A megtérés és a higgadtság segítene rajtatok, a béke és a bizalom erőt adna nektek!... Ézsaiás 30:15

Mihez kezdhetünk életünk viharaiban? Gyerekkoromban édesanyám szólt ahogy elkezdett dörögni, villámlani, hogy kapcsoljunk ki minden elektromos készüléket, gyújtsunk gyertyát és várjuk meg csendben amíg a vihar átvonul.
Életünk viharaiban is lehet olyan érzésünk, hogy szeretnénk kikerülni belőle, átmenni rajta, de Isten gyermeke, várd csendben amíg elvonul a vihar.
Ha így teszel, meg fogja mutatni neked, hogy mi az amit szeretne megmutatni, megtanítani neked.
Halld meg ma az Isten szavát. Ő szeretne átsegíteni életed viharain, sőt Ő maga szeretne oltalom lenni számodra a viharok idején.
Ha Rá hallgatsz, ki fogsz jutni a viharból, újra élvezni fogod a napsütést és a madarak csicsergését.
Tanuld meg tehát kezelni az életed viharait Isten segítségével. Ha ezt teszed, áldássá fognak válni számodra a viharok. A hited kipróbálttá fog válni, ami nagyobb érték a színaranynál. Legyen az Úr oltalom életünk viharaiban.

Ima: Atyám, köszönöm, hogy gyermeked lehetek, kérlek tarts karjaidban amíg elvonulnak a viharok életem felett. Segíts hittel és benned vetett bizalommal átvészelni a viharaimat. Óvj meg a zúgolódástól, elégedetlenségtől életem viharai miatt. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A fegyelmezés áldásai

Pillanatnyilag ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza ...