2018. augusztus 30., csütörtök

MAGASABB SZINTRE FOG EMELKEDNI AZ ÉLETED!


Az örömhír mutatja meg, hogyan teszi Isten a maga számára elfogadhatóvá az embert. Ez pedig kezdettől mindvégig az Istenben való hit által történik. Ahogyan az Írás mondja: „Akit a hite alapján Isten elfogad, az örökké élni fog.”
Róma 1:17
Mert a mostani, könnyen elviselhető szenvedéseink csak rövid ideig tartanak, mégis örök dicsőséget szereznek számunkra! Ez a dicsőség pedig olyan csodálatos, hogy össze se lehet hasonlítani a szenvedéseinkkel.
2 Korintus 4:17

Minden amit az életednek ebben a szakaszában tapasztalsz meg, csak felkészít a dicsőség következő szintjére.
Amikor erre az új szintre fogsz jutni, az emberek csodálni fognak, hogy miként tudod ilyen jól csinálni a dolgaidat, ez igazából azért lesz így, mert életed hullámvölgyében elfogadtad az Isten tanításait.
Imádkoztál Istenhez, hogy emeljen feljebb.
Ő hallott téged és szeretné ha jobban meggyökereznél az iránta való bizalomban.
Tehát ahhoz, hogy magasabb szintre lépj, mindezeken a nehézségeken és folyamatokon végig kell menned.
Minél magasabb szintre jutsz, annál fontosabb, hogy mélyebb bizalmad legyen Istenhez.
A te feladatod csak rád vár, de előbb Isten felkészít arra, hogy járni tudj és sikeres légy benne.

IMA: Atyám, köszönöm Neked, hogy a Te terved tökéletes a számomra. Köszönöm, hogy bízhatok Benned. Magasztallak azért, mert jóságod és kegyelmed vezetnek életem minden napján. Segíts kitartani a megpróbáltatásokban, hogy az életem egy magasabb szintre emelkedhessen Veled és Benned. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Becsületbeli dolog

...tartsátok becsületbeli dolognak, hogy csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát, és saját kezetekkel dolgozzatok, ahogyan elrendeltük ...