2018. augusztus 31., péntek

NINCS TÖBB KÉNYELEM ÉS EGY HELYBEN TOPORGÁS!

Ezek által igen nagy és értékes áldásokkal ajándékozott meg bennünket, ahogyan megígérte. Ezeket az áldásokat pedig azért adta, hogy saját isteni természetének részesei lehessünk, és a világban lévő romlottságtól elmenekülhessünk. A romlottság gyökere az olyan kívánság, amely gonosz dolgokra irányul.
2 Péter 1:4

Sok hívő keresztény végtelenül kényelmes. A kényelem és a tétlenség a legnagyobb ellenségeink közé tartoznak, mert megakadályozzák, hogy hitből-hitbe és dicsőségről-dicsőségre haladjunk.
Ha engeded, a kényelem nagyszerű élményektől tud megfosztani téged. Olyan élményektől, amelyeket Isten csak a te számodra tartogat.
Isten szeretné, ha szent életet élnél, teljes hittel és bizalommal Benne.
Nincs több kényelmeskedés és egy helyben toporgás.
Kövesd Istent, fedezd fel az Ő szent tervét, tanulj meg bízni az ígéreteiben melyekhez örökre hűséges marad, fogadd el és járj az Ő végtelen erejében.
Légy részese Isten tökéletes, gyönyörű, színtiszta szeretetteljes természetének.


Ima: Atyám, Istenem! Hiszek a Te szavadnak és szívembe zárom azt. Segíts meglátni, hogy a kényelem és a komfortzóna a legnagyobb ellenségeim. Szeretnék növekedni Krisztusban, állandóan mozgásban lenni, hogy hitből-hitbe és dicsőségből-dicsőségbe vezethess.
Segíts egy szent életet élnem és a Te természeted részesévé válnom. Krisztus nevében, Ámen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Becsületbeli dolog

...tartsátok becsületbeli dolognak, hogy csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát, és saját kezetekkel dolgozzatok, ahogyan elrendeltük ...