2018. augusztus 5., vasárnap

TEDD A KEZED ISTEN KEZÉBE!



Később Jézus újra beszélni kezdett, és így szólt az emberekhez: „Én vagyok a világ világossága. Aki engem követ, soha nem él sötétségben, mert az a világosság lesz benne, amely életet ad.”
János 8:12 ( Egyszerű fordítás)

Képzeld el, hogy egy számodra kedves személy azt mondja neked, hogy van egy meglepetése a számodra. Megkér tedd a kezed a kezében, majd elkezd vezetni, közben félretesz minden akadályt és a végén felkiált: MEGLEPETÉS!
Így tesz velünk Isten is. Feltárja a szívünk számára, hogy az utunk végén valami nagy meglepetés vár ránk, ha mindvégig a kezében tartjuk a kezünket, és engedjük, hogy Ő vezessen.
Elvárja, hogy becsukott szemmel is kövessük őt. Ezért fontos hitben járni.
Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyi akadályt és embert tesz félre utunkból, akik potenciális veszélyt jelentenének számunkra.
Kérlek tehát merj hitben járni, Ő nem fogja engedni, hogy egy falba ütközz.
Bízd Rá életed Istenre teljes egészében, meg fogod látni, hogy Ő meg fogja tenni amit ígért.
Járj Vele, engedd, hogy vezessen. A végén tiéd lesz a legcsodásabb, legdicsőségesebb, legmaradandóbb meglepetés amit csak kapni lehet.

IMA: Atyám, köszönöm, hogy minden ember számára meglepetést tartogatsz. Nem többet és nem kevesebbet, mint az örök dicsőséget jelenlétedben. Tudjuk, hogy ehhez hitben kell járnunk. Segíts teljesen a kezedbe tenni a kezünket és feltétel nélküli bizalommal követni téged. Hisszük, hogy teljesíteni Fogod minden ígéreted. Krisztus nevében, Ámen.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Becsületbeli dolog

...tartsátok becsületbeli dolognak, hogy csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát, és saját kezetekkel dolgozzatok, ahogyan elrendeltük ...