2018. augusztus 4., szombat

Isten felkészít, hogy végigfusd a versenypályád!



De akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.
Ézsaiás 40:31

Isten általában megszokottnak tűnő élethelyzeteken keresztül tanít minket. Ahogyan egy anyuka keze erősödik, miközben egyik karjában a gyermekével végzi a napi teendőit, úgy edződünk meg mi is különböző élethelyzetekben.
Sokszor, túl sokszor könyörgünk azért, hogy Isten könnyítsen élethelyzetünkön, körülményeinken. Ő azonban nem teszi. Miért nem? Mert szeretne minden nap felkészíteni bennünket arra, hogy egy még nagyobb akadályon keresztülvihessen amikor eljön a megfelelő idő.
Isten szeretne nagyobb vállakat adni neked, hogy elhordozhasd a nagyobb terheket. Nagyobb erőt, hogy a nagyobb akadályokkal megbirkózzunk.
Elfáradhatnak azok is akik az Úrban bíznak?
Természetesen. De erejük megújul...
Ha azon az úton járunk, amin Isten szeretne vezetni minket, mindig megújul az erőnk. Ameddig a saját erőnkből küzdünk érezzük úgy, hogy az akadályok túl nagyon, de ha teret adunk Istennek akkor repülünk, futunk, járunk az Isten által kijelölt úton és a legvégén majd átszakítjuk a célszalagot.
És ki fog várni ránk a célszalagon túl?
Az aki egész életünkön át hordozott. Az aki a vérét adta, hogy végigfuthassuk az Ő erejével, az előttünk levő pályát. Az Aki kifizette az árát a győzelmünknek. Vele fogunk uralkodni örökké. Tehát ne add fel kedves olvasóm! Bármilyen szakaszban is vagy éppen! Ha úgy érzed, hogy kicsit túlhajszoltad magad ( mint ahogy én éreztem néhány hete), tarts pihenőt, táplálkozz Isten beszédével és új erőre kapva menj tovább az Isten által kijelölt úton. A halál már legyőzött ellenség. Isten kegyelméből bízom benne, hogy a célvonalnál találkozunk. Nemcsak egymással, hanem Vele is.
Tencut Zoltán

IMA: Atyám, köszönöm neked, hogy megváltottál Krisztus által. Köszönöm, hogy hordoztál amikor halott voltam a bűneim és lázadásom miatt a számodra. Köszönöm, hogy megszólítottál, és, hogy nap, mint nap az előttem levő próbákkal készítesz arra, hogy a mennyei célba érjek és elvegyem a koronám. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataid szűrői

Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dics...