2018. szeptember 14., péntek

MINDEN VIGASZTALÁS FORRÁSA!

Áldott legyen az Isten, Aki Urunknak, Jézus Krisztusnak Édesapja. Ő olyan édesapa, aki tele van irgalommal. Olyan Isten, aki minden vigasztalás forrása.
Igen, ő vigasztal meg bennünket minden helyzetben, amikor bajok vesznek körül, hogy mi is meg tudjunk vigasztalni másokat, amikor ők vannak bajban, és nekik van rá szükségük. Ugyanazzal a vigasztalással segítünk nekik, amivel Isten is megvigasztal bennünket.
2 Korintus 1:3-4 (EFO)

Amikor valami emlékeztet arra, hogy mit veszítettél, Isten emlékeztetni akar téged (ha gyermeke vagy), hogy mennyivel többet nyertél Őbenne, Őáltala.
Megtaláltad az Ő útját, igazságát, életét.
Ez az igazság önmagában képes reménységgel betölteni a reménytelenség idején.
Isten napról-napra felébreszt téged, mert szeretné ha az Ő számodra készített tervében munkálkodnál.
Nézz Istenre és megtalálod a vigaszt amire olyan nagy szükséged van. Tanulj Krisztustól és nyugalmat találhatsz a lelkednek. Ő soha nem fog magadra hagyni, Ő fogja felemelni a lecsüggesztett fejed.
Ő út lesz számodra az élet vadonjában. Ő lesz az oltalmad a viharaidban. Igen, Ő fog vezetni téged.
Isten képes a zúgolódóknak is adni az öröm olaját. Képes őket "hamvaikból" feléleszteni. Képes elvenni tőled a terheidet és dicsőség koronájával ajándékozhat meg.
Csak fogadd már el amit adni akar neked. Ő tudja az életedre árasztani az Ő békességét és azt az örömöt amit máshol sosem találhatsz meg.
Le tudja törölni könnyeidet és belső erővel tud támogatni. Nyisd ki a szemed kedves olvasóm és vedd észre Isten minden értelmet felülhaladó szeretetét. Sokkal többet tud tenni, mint amit valaha meg tudnánk fogalmazni gondolatainkban vagy kéréseinkben.
Amikor már azt hiszed az életednek vége van a sok veszteség miatt, Isten meg akarja mutatni, hogy csak most kezdődik.
Az életed hátralevő része csodálatosabb lehet, mint az előző időszak, amit "régi szép időként" tartasz számon.
Isten az életed megkeseredett vizéből, mézédessé tudja változtatni. Mert örökkévaló szeretettel szeret téged.
Isten Lelke mondja ma neked, hogy egyedül Isten a vigasztalód. Roahanj hát a karjaiba!

IMA: Csodálatosak a Te szavaid, útmutatásod, vigasztalásod, örömöd.
Ki akarok dobni minden szemetet, amit a világból gyűjtöttem a szívembe és be akarok töltekezni Veled. Segíts erre kérlek, Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Erőt kaptok!

"...ellenben erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek, és lesztek az én tanúim Jeruzsálemben és egész Júdeában, Szamáriában, és ...