2019. január 11., péntek

ISTEN MERÉSSZÉ AKAR FORMÁLNI!

Jézus megsajnálta őket, és megérintette a szemüket.
Máté evangéliuma 20. rész 34. vers

Sok ember hajlamos az újjászületése utáni időszakban merészségért könyörögni Istenhez, hogy változást tudjon hozni a világban.
Később, amikor elindul a növekedés folyamata, a dolgok megváltoznak. Már kiteljesedett szívet kérünk, egy olyan szívet amelyben kiteljesedik Isten uralma, és akkor automatikusan jellemző lesz életünkre a merészség is.
Nem a világi, vakmerő merészség, hanem az Istentől való merészség.
Csak a Szeretet tehet téged merésszé. Csak a szeretet tehet téged képessé arra, hogy valakivel megoszd az igazságot.
Isten szeretete tesz képessé arra, hogy odaállj ismeretlen emberek elé, és megoszd velük mindazt amit magad is Istentől kaptál.
Isten szeretete tesz képessé arra, hogy legyen pénzed amikor Isten munkájáról van szó és örömmel adakozz is, kiváltságnak tartva, hogy a földi javaiddal, mennyei javakat gyűjthetsz magadnak.
Isten szeretete tesz képessé arra, hogy eledelt adj az éhezőnek.
Az Isten szeretetének van egy neve: Jézus Krisztus. Ő nem ezeket tette?
Mi csodáknak hívjuk ezeket, de Krisztus mindössze annyit tett, hogy engedelmes volt az Atyának, és szerette az embereket.
Részvéttel járt az emberek között és a csodák megtörténtek.
Tehát engedjük, hogy kiteljesítse Istenünk szíveinket az Ő szeretetével.


IMA: Atyám, Istenem, szeretet vagy és be akarok veled töltekezni teljesen. Teljesítsd ki szívemet a Te szereteteddel és tégy lággyá minden egyes megkeményedett részt benne.
A részvét nélküli és mások szükségleteivel nem törődő hideg szívemet változtasd át mások iránt részvéttel és segítő szándékkal viseltető, szeretettől izzó szívvé.
Segíts, hogy a Te szereteted bátorrá tegyen engem. Használj engem a Te dicsőségedre! Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataid szűrői

Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dics...