2019. április 12., péntek

HADD HALLJAM MINDEN REGGEL!

Hadd halljam minden reggel, hogy hűséges vagy, hiszen benned bízom! Ismertesd meg velem, melyik úton járjak, mert hozzád vágyódik lelkem.
143. zsoltár 8. vers








Ébredtél már valaha hangos madárcsicsergésre? Olyan kismadarak csicsergésére, akiket talán az anyjuk hagyott magukra, hogy később eledellel térjen vissza?
Mi az amit először hallasz meg reggelente?
Az ébresztőórát? Az okos telefonod? A gyerekeid hangját? A házastársad hangját?
Mielőtt bátortalanul lenyomnánk az ébresztő óránk "szundi" gombját, fontos meghallanunk a mi mennyei Atyánk szerető szavát:
" Ébredj szeretett gyermekem, és engedd, hogy ragyogjon dicsőségem életeden! Adj nekem ma minden dicsőséget. Vágyakozz utánam, hogy megtalálhass engem. Engedd, hogy tökéletes békesség legyek az életedben."
Milyen csodálatos, diadalmas kezdete a napnak, ha az Isten jelenlétében, szava mellett kezdjük azt.
Milyen csodálatos, ha a "madarak" nem vonják el a figyelmünket Róla, sem a napi teendők listája.
Mindenféle agyalás nélkül azon, hogy mi történt tegnap, vagy mi fog történni a mai napon.
Ez az a nap amit az Úr rendelt, hogy örvendezzünk és vigadozzunk ezen.
Megengeded, hogy Isten szava legyen az első, amit hallasz ezután reggelente?
( Ragaszd ki a fenti igeverset valahova ahol reggel azonnal látod, olvasd el és imádkozz, hogy valóság legyen életedben.)


IMA: Istenünk, a Te gyermekeidnek mindig erőt, hitet, útmutatást adsz. A Te hűséges hangodra van szükségünk, hozzád vágyódik lelkünk, hogy kiegyensúlyozottak legyünk, a Te dicsőségedre éljünk. Segíts minden olyan olvasónak aki még nem ismeri hangodat, nem a Te gyermeked, hogy megbéküljön Veled. Krisztus nevében, segíts félretenni minden zavaró tényezőt. Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Becsületbeli dolog

...tartsátok becsületbeli dolognak, hogy csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát, és saját kezetekkel dolgozzatok, ahogyan elrendeltük ...