2019. május 27., hétfő

Isten üdvözítő kegyelmének napja egyszer véget ér!

"Mert megjelent az Isten üdvözítő kegyelme minden embernek, és arra nevel minket, hogy megtagadva a hitetlenséget és a világi kívánságokat, józanul, igazságosan, és kegyesen éljünk a világban, mivel várjuk a mi boldog reménységünket, a mi nagy Istenünk és üdvözítőnk, Jézus Krisztus dicsőségének megjelenését, aki önmagát adta értünk, hogy megváltson minket minden gonoszságtól, és megtisztítson minket a maga népévé, amely jó cselekedetre törekszik. Ezt hirdesd."
Tituszhoz írt levél 2. rész 11. verstől 15 a) versig




Kedves olvasóm! Itt az ideje, hogy komolyan vegyük Isten szavát. Isten nem viccel. Ő lenéz ma a világ keresztényeire és azt látja, hogy a nagy része alszik lelkileg, nincs bensőséges kapcsolata Krisztussal és nem a Szentlélekkel él szoros kapcsolatban.
A gyülekezetnek csak Istenre van szüksége. Van időnk a rokonokra, a számunkra fontos dolgokra és nincs időnk elmélyülni az Ő beszédében? Akkor hogyan mondhatjuk, hogy Krisztus a mi életünk?
Isten figyel minden embert, minden gyülekezetet és keresi azokat, akik valóságosan vágyakoznak, sóvárognak Őutána.
Nem arra van szükség, hogy valami nagyot alkossunk, hanem arra van szükségünk, hogy egyedül Istenre építsünk, hogy az Isten kijelenthesse nekünk kicsoda Krisztus valójában.
Nem érdekel hányan nem imádkoznak, én imádkozni szeretnék, nem érdekel hányan nem olvassák Isten Igéjét, én szomjazom utána.
Hogy mondhatod, hogy szereted Istent amikor nap-nap után figyelmen kívül hagyod Őt és mész, kínlódsz a saját eszedre támaszkodva?
Miért vársz a nehéz időkre, hogy majd akkor fordulj komolyan Istenhez?
A bölcs ember akkor építi a hitét és mélyíti a kapcsolatát Istennel, amikor minden csendes és bővölködő időket él.
Csak így lehet megállni a nehézségek közepette is.
Ha a te családod nehézségeket él át, sem lelkigondozás, sem prédikáció nem fog segíteni rajtuk amíg te a térdeidre nem ereszkedsz és nem könyörögsz, harcolsz értük imádságban bátran, mint egy oroszlán.
A pokol összes démona megfutamodik egy olyan ember elől, aki hittel és Szentlélekkel teljesen imádkozik.
Sose felejtsük el, hogy Isten megszomorodik amikor megtűrt bűnt lát az életünkben, közösségeinkben.
Isten üdvözítő kegyelmének a napja egyszer leáldozik. Ezt sose felejtsük el.
Isten örökkévaló szeretettel szereti a gyermekeit, a gyülekezetét, de mi olyan könnyel feladjuk a Krisztus terhének hordozását.
Isten az utolsó időkben is munkálkodik, az utolsó időkben is meg fogja szentelni a lelki gyülekezetét.
Íme a mennyből jövő prófétai üzenet a számodra: " Megtaláltok engem ha kerestek, és teljes szívvel folyamodtok hozzám. Jeremiás könyve 29. rész 13. vers"


IMA: Istenem, hol vannak az imádkozó emberek? Kérlek Istenem, kérlek tarts meg engem töredelmes szívűnek, tartsd meg a gyülekezeteket töredelmes szívűeknek.
Ne engedd, hogy csak üljünk lustán az áldásokon amiket tőled kapunk. Nem tömegeket akarunk látni elsősorban a közösségeinkben, hanem a Te dicsőségedet és hatalmadat szeretnénk csodálni a közösségeinkben. Segíts teljes szívből keresnünk Téged. Az én életem nem itt a földön van, hiszen minden meg fog égni egy napon. Köszönöm az autómat, lakást amiben lakom, a gondviselésedet, de tudom minden meg fog égni egy napon.
Te vagy az én életem. Könyörülj rajtunk, hogy Benned és Neked éljünk. Krisztus nevében, Ámen.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...