2019. december 31., kedd

Nézz Jézusra!

De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól született a törvénynek alávetve, hogy a törvény alatt levőket megváltsa, hogy Isten fiaivá legyünk.
Galátziabelieknek írt levél 4. fejezet 4-5. vers



A mai napon egy újabb hónap végéhez, valamint egy újabb év végéhez érkeztünk. Eddigiekben olvashattunk arról, hogy milyen csodálatos módon szabadítja meg Isten ez embert bűneiből Jézus Krisztus által, hogyan kerülhetünk be annak az Istennek a családjába, aki teremtett, életet adott nekünk.
Jézus Krisztus nagy családjának tagjaiként fontos feladatunk van: nézzünk Jézus Krisztusra.
Jézus Krisztus, az Isten Fia, a Szentháromság második személye, aki „a hit szerzője és beteljesítője.”
Ő halt meg azért, hogy megszabadítson minket bűneinktől és helyreállítsa kapcsolatunkat az Atyával.
„Ő az egyedüli Megváltó. „ Nincsen senki másban üdvösség, sőt nem is adatott az embereknek az ég alatt más név, amely által üdvözülhetnénk…” Apostolok Cselekedetei 4. fejezet 12. vers
Ha úgy érzed az életed céltalan vagy értelmetlen, nézz fel Jézusra. Ő elszenvedte a keresztet azért, hogy megszabadítson téged bűneidtől és az örök élet részesévé tegyen.
Ha te már Jézus Krisztus követője vagy, ha Ő az életed Ura, akkor a következő évben és azután is nézz Jézus Krisztusra, mint példaképedre és járd végig azt az utat kitartással és örömmel, amit Isten kijelölt a számodra.


IMA: Istenünk, köszönjük, hogy Szentlelked által azt munkálod, hogy megismerjünk Téged személyes megváltónkként és örömmel kövessünk Téged.
Szeretnénk a tekintetünket folyamatosan Krisztuson tartani. Segít minket ebben, Krisztus nevében, Ámen.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hiteles keresztény értékrend

Semmit ne tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál; és senki se a maga hasznát néz...