2020. november 29., vasárnap

Maradj meg a hitben

Erősítették a tanítványok lelkét, és bátorították őket, hogy maradjanak meg a hitben, mivel sok nyomorúságon át kell bemennünk az Isten országába. Apostolok Cselekedetei 14. fejezet 22. vers 



Isten felhasználhatja a szenvedésedet arra, hogy lelkileg felrázzon embereket. Vannak kérdéseink főleg ebben a világjárvány által meghatározott időszakban.
Talán te is veszítettél dolgokat, mert Istennek nem az a célja, hogy itt a földön legyünk boldogok, hiszen ha az egész világ a lábaink előtt heverne, akkor sem ebben lenne a boldogságunk.
Isten szeretné, ha egy napon belépnénk az Ő országába és ott lennénk örökké boldogok. Talán Isten megengedte, hogy számodra kedves személyeket veszíts el a közelmúltban, talán volt egy jó munkahelyed és elveszítetted.
Sok embert hallottam már taglalni, hogy milyen befolyásos emberek voltak valamikor és azt is elmondták, hogy a bűn miatt és az önfejűség miatt mindent elveszítettek.
Talán szívesen visszafordítanád az időt, hogy visszaszerezhess olyan dolgokat, amiket elveszítettél. Talán sebeket hordozol a szívedben és évek óta várod, hogy az idő majd begyógyítja őket. Isten fel akar rázni téged, hogy elismerd Őt Úrnak életed felett is. Miért a veszteségek, a szenvedések közelítenek minket leginkább Istenhez? Mert akkor közeledünk leginkább Hozzá. Aki pedig közeledik Istenhez, ahhoz Isten is közeledik.
Az idő nem fogja begyógyítani a sebeidet, de Isten be tudja gyógyítani azokat. Hadd vigasztaljalak ezzel az igazsággal, ha jelenleg szenvedéseken mész keresztül.


IMA: Istenünk, a veszteségek, szenvedések által szeretnéd felrázni világunkat. Segíts minket, hogy töredelmes szívvel jöhessünk Hozzád és teljesen átadhassuk Neked életünket. Köszönjük, hogy Te, ha megengedsz sebeket, be is kötözöd azokat. Krisztus nevében, Ámen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...