2020. november 27., péntek

Törekedjünk a tökéletességre

Ezért elhagyva a Krisztusról szóló elemi tanítást, törekedjünk a tökéletességre. Ne kezdjük újra lerakni az alapját a holt cselekedetekből való megtérésnek és az Istenbe vetett hitnek.
Zsidókhoz írt levél 6. rész 1. vers



Egy új napra ébredhettünk kedves olvasóm!
Isten szeretné megtölteni életed vitorláit az Ő szelével.
Ő meg akarja mutatni neked, hogy semmi sem állíthat meg, senki sem akadályozhat meg, ameddig Isten oldalán vagy.  Járvány ide vagy oda, régi félelmeidnek már nem lesz hatalmuk feletted.
Isten új emberré tett ( ha az Ő gyermeke lettél), és itt az ideje, hogy tovább növekedj Krisztusban.
Ha eddig eljutottál, további is tudsz jutni. Te növekedj magasabb szintre, mint amilyen szintre az édesanyád, vagy nagymamád növekedett.
Csak indulj el. Hiszen mindened megvan ami ahhoz kell, hogy Isten akarata érvényre jusson életedben.
Ahelyett, hogy menekülsz a problémáid elől, nézz szembe velük Isten ereje által.
Ahelyett, hogy összeomolnál a nyomás terhe alatt, kérd segítségül Istent, hogy segítsen megállni az Ő igazságában.  Bármi ami eddig visszafogott, nem fog akadályt gördíteni eléd ezután.
Nem hátrafelé kell haladnod, hanem előre!



IMA: Valld meg ma: Istennel járok és nem nézek vissza. Előre haladok Krisztusban. Ezen az új napon, Isten kegyelme velem van.
Egy olyan ember vagyok akinek Istentől kapott látása van, Istentől kapott feladata van, Istentől kapott célja van. Isten beépít engem az Ő királyságába, és én teljesen átadom magam neki. Krisztus nevében, Ámen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nem veti meg a nyomorult nyomorúságát

Mert nem veti meg, és nem utálja a nyomorult nyomorúságát, nem rejti el orcáját előle, segélykiáltását meghallgatja. 20. Zsoltár 24. vers Ke...