2021. november 16., kedd

Isten ereje és a mennyei küldetés

Magához hívta tizenkét tanítványát, és hatalmat adott nekik a tisztátalan lelkek felett, hogy kiűzzék azokat, és gyógyítsanak mindenféle betegséget és erőtlenséget. Máté evangéliuma 10. fejezet 1. vers



Isten arra hívta a tanítványokat, hogy Krisztus nevében emberek életében hozzanak változást. Jézus Krisztus hatalmat is adott az övéinek arra, hogy csodálatos dolgokat tegyenek. Krisztust nem az érdekelte, hogy több hívet szerezzen magának, hanem az volt a terve, hogy az Isten országát építse.
Isten tervét minden ember megismerhette Krisztus hatalma és szabadító ereje által.
Olyan sok ember érzi úgy, hogy értelmetlen az élete. Pedig az Isten azért küldte Krisztust, hogy értelmet adjon a te életednek is. Igazi küldetést akar adni neked. A gonosz erejével és mesterkedéseivel szemben tehetetlen lennék és tehetetlen lennél. Isten éppen ezért ruházza fel övéit azokkal a dolgokkal, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy elvégezhessék Istentől kapott küldetésüket.
Isten adja az elhívást, az erőt, a fegyvereket és a hatalmat és tekintélyt ahhoz, hogy végezhessük azt, amit ránk bízott.
Miért vagy ezen a földön? Mi az oka annak, hogy a mai napon is felkeltél az ágyadból? Mi a végső célja az életednek? Ha még nem tudod, add át magad teljesen Jézus Krisztusnak és engedd, hogy értelmet adjon életednek.
Isten téged is használhat, hogy elvidd az Isten szeretetének és megbocsátó erejének örömüzenetét. A nyomorúságban és kétségbeesésben levők közé küld Isten, hogy elmondd: van szabadulás.
Minden ember szolgál valakit. Egyesek az ördög küldetésében és az ördög igézetében, mások az Isten szolgáiként és az Isten hatalmában végzik küldetésüket.
Te kit választasz ma?

IMA: Istenem, teljes életemet át akarom adni Neked. Krisztus nevében tisztíts meg minden bűntől és vedd át Te életem irányítását. Szeretném hirdetni a kegyelem, gyógyulás, szabadulás örömhírét Krisztus nevében. Ruházz fel engem is a Te mennyei hatalmaddal, hogy igazi követőd legyek. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...