2022. január 15., szombat

Figyelj Istenre!

De ha újra meggondolom, reménykedni kezdek: szeret az ÚR, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged!                                                            Jeremiás siralmai 3. fejezet 21-23. versek



Olyan sok gondolatod lehet a mai napon, amelyek reménytelenségbe taszíthatnak. Talán szembesülsz vele, hogy a gyermeked valamilyen függőségben szenved ami eddig elkerülte a figyelmed, talán a házastársad nem volt őszinte veled, talán nemrég voltál orvosnál és egy elég lehangoló diagnózist kaptál, az is lehet, hogy az, akivel valamikor nagyon jó barátságot ápoltatok ma már nem is köszön neked.
Talán szembesülsz vele, hogy annyi rossz tulajdonságod van, amelyektől nem tudsz szabadulni és amelyek lefele húzzák az életedet.
Az ehhez hasonló helyzetek azt jelentik, hogy eljött a harc ideje a számodra. Nem ember ellen kell harcolnod, hanem gonosz erők ellen, amelyek befolyást akarnak szerezni életed felett.
Ne felejtsd el, hogy nem egyedül kell harcolnod. A fiatal Dávid az Isten nevének erejével ment harcolni Góliát ellen.
Isten szeretete és irgalma nem fogyott még el. Figyelj ma Istenre. Talán egy új fegyverrel ruház fel, hogy újra reménykedhess. Imádkozz ma győzelemért.


IMA: Istenem, szeretnéd Rád nézni, a Te hűséges szeretetedre és irgalmadra. Ruházz fel engem a Te fegyvereiddel, hogy Benned reménykedve győzhessek. Krisztus nevében kérlek, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataid szűrői

Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dics...