2022. január 5., szerda

Hagyd Istenre

Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik: 36. Zsoltár 6. vers



Ha szeretnél boldogulni ebben az esztendőben, hagy az Úrra, bízd az Úrra, add át az Úrnak a te jövődet. Minden egyes helyzetet, amiben vagy, minden nehézséget, amivel szembe kell nézned.
Ha rá tudod bízni megtakarításaidat egy pénzintézetre és nem aggódsz, hogy vajon megőrzi-e vagy kifizeti-e a megígért kamatot a lekötött összeg után vagy sem, mennyivel inkább megbízhatóbb az Isten és méltó arra, hogy rábízd egész életedet.
Miután rábíztad az Istenre életedet minden egyes vonatkozásában, fontos, hogy bízz az Istenben.
Talán volt olyan életed során, hogy bíztál valakiben, akiben nem kellett volna, és aki visszaélt a bizalmaddal. Nem azt kaptad tőle, amit vártál, vagy amire számítottál.
Isten még soha senkit nem csapott be, soha egyetlen szavát sem vonta vissza, nincs egyetlen ígérete sem, amit ne teljesített volna.
A történelem során emberek milliárdjai bízták Istenre életüket és bíztak Isten munkálkodásában és egyikük sem csalódott.
Miért hordoznál olyan terheket, amelyektől megszabadulhatsz? Bízd az Úrra ezeket. Sok ember nem tud szinte mozogni sem azért, mert óriási terheket hordoz, és ezeket nem meri Istenre bízni.
Ha ezeket a lépéseket megteszed, a Szentlélektől való békesség és öröm lesz veled minden egyes napon és nem fogsz te sem csalódni az Istenben.


IMA: Istenem, szeretném Rád bízni minden utamat, terhemet, örömömet, tulajdonomat, életem minden területét. Szeretnék bízni Benned, hogy Te leszel az, Aki elvégzed azt a munkát, amit én úgysem tudnék elvégezni. Krisztus nevében dicsőítelek ezért, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A fegyelmezés áldásai

Pillanatnyilag ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza ...