2022. február 3., csütörtök

Igazi változás

Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre.                            Korintusiakhoz írt második levél 1. fejezet 17. vers



Villámgyorsan változó világban élünk. Talán te is féltél már attól, hogy lemaradsz, mert nem tudsz lépést tartani a változásokkal. Emberek milliói fizetnek sokat azért, hogy megváltozhassanak. Máshogy akarnak kinézni, máshogy akarnak gondolkodni, máshogy akarnak cselekedni.
Isten képes egyedül igazi és gyökeres változást hozni életedben. Látnod kell, hogy életed nehézségei belülről, a szívedből fakadnak.
Nem a környezeteddel van a fő gond, hanem a szíveddel. Alkohol, gyógyszerek, élvezetek vásárlás nem fogják megoldani ezt a gondodat. Ideiglenesen talán enyhülést hoznak, de utána még üresebbnek fogod érezni magad.
Isten mondja: „Mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, megmenekül.”
Isten meg akarja fordítani az életed irányát. Lelki halálból az életbe, a pusztulásból örök életbe akar vezetni téged.
Életednek két végállomása lehet: egyik az Isten országa a másik pedig az Isten ítélete és az örök kárhozat.
Valld be hát ma az Istennek, hogy nem tudsz egyedül megváltozni. Menthetetlenül bűnös vagy és szükséged van arra a változásra, amit Krisztus által nyerhetsz.
Szükséged van az életmódod, a szokásaid változására. Szükséged van a bűneid megkötözöttségéből való szabadulásra, mert csak így tudod majd cselekedni Isten akaratát.
Isten hatalma megváltoztathat téged még ma. Készen állsz erre?


IMA: Istenem, szükségem van arra a változásra, amit Krisztus által tudsz adni nekem. Segíts, hogy ezt a változást tudja környezetem is meglátni a Te dicsőségedre. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vigyázz a szívedre!

Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet!                   Példabeszédek könyve 4. fejezet 23. vers K...