2022. április 29., péntek

Isten szava értelmessé tesz

Milyen édesek ínyemnek ígéreteid! Édesebbek, mint számnak a méz. Utasításaid értelmessé tettek, ezért gyűlölők minden hamis ösvényt. 119. Zsoltár 103-104. versek



A zsoltáros beszél arról, hogy az őt gyűlölők folyamatosan csapdákat készítettek ellene, de ő megmaradt az Isten rendelései mellett.
Nem számít, hogy mivel állsz szembe, fontos, hogy az Isten szavára építsd az életed, döntéseid és ne térj el attól.
Isten szava világosságot hozhat a te életed sötétségébe is. Isten szava által több belátásra és megértésre tehetsz szert. Ezért fontos, hogy napközben is elmélkedj az Isten szavain. Így tud a Szentlélek által szólni hozzád Isten.
Csak így hatolhat be Isten szava a szíved legmélyére és így idézhet elő változást, szabadulást életedben. Ha megtanulod Isten szavát, akkor voltaképp kezedbe veszed, a „Lélek kardját”, ami hatalmas fegyver lesz a lelked ellenségével szemben.
Kezd kicsiben. Minden héten tanulj meg egyetlen igeverset. Napközben pedig elmélkedj ezeken az igeverseken. Meg fogod látni, hogy ez milyen csodálatos hatással lesz életedre.


IMA: Istenem, szeretném elrejteni a Te szavadat a szívembe, hogy amikor elmélkedem azon, Szentlelked által világosságot hozzon életembe. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A fegyelmezés áldásai

Pillanatnyilag ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza ...