2022. augusztus 25., csütörtök

Isten nem hagy magadra

 Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban.       Római levél 8. fejezet 38-39. vers



Isten soha nem hagyja magára gyermekeit. Nem fog megtagadni téged akkor, amikor a legnagyobb nehézségeket éled meg. Talán néha nem érzed a közelségét, de akkor is közel van hozzád. Ne az érzéseidre támaszkodj és ne az érzéseid alapján ítéld meg az Isten jelenlétét életedben.

Fontos naponként tanulmányoznod Isten igazságait, amelyeket a Bibliában kijelentett, hogy az elmédet ezekhez igazítva, ellenállhass az ördög gonosz hazugságainak.

Imádság és hálaadás által éjjel és nappal kapcsolatban lehetsz Istennel. Ő éjjel-nappal elérhető. Nem kell megvárnod amíg valami rendkívüli dolog történik, hiszen éppen azt jelenti az Istennel való közösség, hogy beszélhetsz Vele bármikor, bármiről. Hálát adhatsz az életed kis és nagy dolgaiért. Megoszthatod Vele félelmeidet, vágyaidat, kéréseidet és közbenjárhatsz másokért is. Köszönd meg ma Istennek, hogy mindig veled van és sosem hagy magadra.


IMA: Istenem, köszönöm, hogy Te sosem hagyod magára gyermekeidet. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...