2022. augusztus 24., szerda

Igazi elfogadás

Mert őbenne kiválasztott minket magának már a világ teremtése előtt, hogy szentek és feddhetetlenek legyünk előtte szeretetben. Előre el is határozta, hogy fiaivá fogad minket Jézus Krisztus által, akarata és tetszése szerint, hogy magasztaljuk dicsőséges kegyelmét, amellyel megajándékozott minket szeretett Fiában. Efézusbeliekhez írt levél 1. fejezet 4-6. versek



Ha Isten gyermekévé lettél, igazi elfogadásra, befogadásra találtál. Ha az egész világ elutasító is lenne veled szemben, Isten elfogadott. Ő látja benned a lehetőségeket, képességeket akkor is, ha a környezeted nem akarja ezeket meglátni.
Isten családjában levőkkel együtt, helyed van Isten lelki házában. Lehet, hogy gyakran tapasztaltál elutasítást a szüleid, testvéreid, barátaid vagy munkatársaid részéről és ezek az események mély lelki sebeket, hegeket hagytak a lelkeden.
Isten viszont megígérte, hogy senkit sem fog elutasítani, aki őszintén közeledik hozzá. Isten szeret az Ő gyermekeivel időt tölteni. Adj ma hálát Isten feltétel nélküli elfogadásáért és határozd el, hogy képességeidet az Ő országának építésére fogod használni.


IMA: Istenem, köszönöm, hogy igazi elfogadásra lelhetek Nálad. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...