2022. szeptember 10., szombat

 Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vesszöd és botod, azok vigasztalnak engem. 23. Zsoltár 4. vers




Richard Wurmbrand, egy lelkipásztor aki sok-sok évet töltött a kummunista börtönökben és rengeteget kínozták Krisztusért mondta a következőket:

" Ne féljetek a haláltól. Isten meg fogja adni a kellő erőt akkor, amikor szükségetek lesz rá. Ne várjátok előbb. Amikor börtönbe kerültem és kegyetlenül kínoztak, mindig attól féltem, hogy nem lesz elég erőm, ha meg akarnak ölni Krisztusban vetett hitemért. Összesen háromszor megtörtént fogságom alatt, hogy kommunista tiszt pisztolyt szegezett rám és azt mondta, hogy itt a vége, le fog lőni. De abban a pillanatban olyan mennyei erő, világosság töltött be, hogy az leírhatatlan."
Ha Isten gyermeke vagy, nem kell már félned halálód órájától, mert ott lesz veled szerető Krisztusod. Az Ő békéje be tud tölteni az életed nagyon nehéz időszakaiban is.
Jézus Krisztussal az oldaladon bármilyen nehézségen keresztül tudsz menni. Isten oltalmát, beárnyékoló szeretetét megismerheted a halál árnyéka völgyének közepette is.
Ne félj a halál árnyéka völgyétől, inkább gondolj arra, hogy Isten ott is veled van. Vigasztalását, békéjét, szeretetét adja neked és a végén hazavezet téged magához. Sokszor nehéz elengedni egy szeretett személyt, de milyen jó tudni, hogy az elválás csak ideiglenes.

IMA: Istenem, olyan jó tudni, hogy Te végigkíséred a tieidet egész földi életükben, de ott leszel és át fogod őket kísérni a mulandó világból az örökkévalóba. Hálás vagyok szeretetedért, jelenlétedért, békességedért, hűségedért. Krisztus nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hiteles keresztény értékrend

Semmit ne tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál; és senki se a maga hasznát néz...