2022. szeptember 9., péntek

Lelkemet felüdíti

 Lelkemet felüdíti, igaz ösvényen vezet az ő nevéért. 23. Zsoltár 3. vers

Egyedül Isten tudja felüdíteni a lelkedet. Amikor Istennel időt töltesz, az Ő jelenlétének békessége által nemcsak felfrissülhetsz, hanem helyre is állhatsz. Isten helyre tudja állítani a lelkedben azt, ami megtört úgy, hogy jobb leszel, mint új korodban. Erre csak a Ő szeretetteljes jelenléte képes. Ha Isten jelenlétében időzöl, akkor megmutatja neked az igazság ösvényét, hogy azon járva boldogulhass és Istennek tetsző életed lehessen.  Ő sosem fog félrevezetni, zsákutcába vezetni. Szükséged van az Isten igazságára, mert a te igazságodnak nincs szépsége. Vesd le hát saját igazságod, igazságérzeted rongyait és engedd, hogy Krisztus igazságának fehér ruhájába öltöztessen Isten. Csak abban a ruhában és azon az ösvényen tudod betölteni küldetésedet, amelyet Isten adhat neked. 

IMA: Istenem, köszönöm, hogy ma is hívsz magadhoz pihenésre, felüdülésre, útmutatásra. Krisztus nevében segíts élni ezzel a lehetőséggel. Ámen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hiteles keresztény értékrend

Semmit ne tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál; és senki se a maga hasznát néz...