2023. január 21., szombat

Tarts ki!

Erősítették a tanítványok lelkét, és bátorították őket, hogy maradjanak meg a hitben, mivel sok nyomorúságon át kell bemennünk az Isten országába. Apostolok Cselekedetei 14. fejezet 22. vers



Az életben sokféle nehézséggel kell szembenézned. Az élet tengerén gyakran találkozhatsz viharokkal és olykor úgy érezheted, hogy elfogy az erőd.
Az igazság az, hogy itt még nem vagyunk az Isten országában. A földi élet a viharok és harcok színtere.
Nem ez a végső otthonunk. Tarts ki még egy rövid ideig, ragaszkodj Krisztushoz. Maradj meg a Krisztusban vetett üdvözítő hitben, mert még nem érkeztél a végcélhoz.
Ha a mai napon vihar tombol életedben, ne feledd el, hogy Isten gyermekének életében még a vihar is hasznot hoz. Ha ma úgy tűnik minden sötét, meg fog jelenni a szivárvány.
Meg fogod látni az Isten világosságát, Isten jelenlétét és azt, hogy nem kapsz nagyobb terhet, mint amit el tudsz viselni.
Ehhez viszont ragaszkodnod kell Krisztushoz. Nincsen senki másban igazi reménység vagy menekülés.
Készítsd hát szívedet, mert az Úr napja közel van. Ne engedd, hogy a gonosz megfosszon a szabadulás örömétől éppen a cél előtt.

IMA: Istenem, Rád bízom magam. Te légy oltalmam az élet viharában és tarts meg engem a Krisztusban vetett hitben. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...