2024. július 5., péntek

Krisztus maga a Mennyország

Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam.
János evangéliuma 14. fejezet 6. vers



Kedves olvasóm! Hidd el nekem. A Mennyország csodálatos. Olyan csodálatos, amit el sem tudsz képzelni. A pokol pedig olyan szörnyű, amit el sem tudsz képzelni. Minden szeretetemmel és tiszteletemmel, Isten nem arra hívott engem, hogy bárkivel is vitatkozzak, hanem arra, hogy az Ő szavát hirdessem, mint kiáltó szót e világnak pusztaságában.
Amikor belépsz majd az Isten országába, (és kívánom, hogy minden ember lépjen be oda, aki ezeket a sorokat olvassa), rá fogsz jönni, hogy Isten maga a Mennyország. Krisztus maga a Mennyország. A leggyönyörűségesebb dolog itt a földön és az örökkévalóságban: az Isten szeretetteljes jelenléte.
Isten miatt szép a Mennyország. Isten az oka, hogy a Menny létezik. Jézus Krisztus a testben megjelent Isten. A testben megjelent Mennyország. Azért imádkozom, hogy Isten adjon neked egy hosszú és teljes földi életet. De ha ezt meg is adja, mindannyian meg fogunk egy napon halni. És mindannyian meg fogjuk látni az Istent szemtől-szembe. Lehetsz ateista, muszlim, hindu, buddhista... Ez mit sem számít. Minden egyes embernek meg kell majd jelennie Isten ítélőszéke előtt.
A földi életed során megvan a lehetőséged megismerni Krisztust és elfogadni az Ő szeretetét és kegyelmét. De arra is megvan a lehetőséged, hogy abban a hitrendszerben megmaradj, amiben jelenleg vagy. A földi életed idejére szabad akaratot kaptál. Szabadon dönthetsz. Az életünk végén viszont mindannyiunknak meg kell jelennünk az igaz bíró előtt, aki a végső ítéletet ki fogja mondani mindannyiunkra.
Azt viszont tudom, az életemet is rá merem tenni, hogy Jézus Krisztus az egyetlen út, az egyetlen igazi igazság és az egyetlen igazi élet. Ő az igazi "vagyok". Az Isten, Krisztus nélküli élet már pokol itt a földön és pokol lesz az örökkévalóságban is. A Krisztus jelenléte nélküli családi élet, a Krisztus nélküli vallásos élet pokol már itt a földön is.
Krisztus az a tökéletes élettér, amire minden ember vágyik. Ha egyszer megismerted Jézus Krisztust, mint az igazi utat, igazságot, életet, mindent megtaláltál amire igazán szükséged van. Mindent megtaláltál, amiben valódi gyönyörűséget lelhetsz. Isten áldjon meg téged!

IMA: Istenem, Te magad vagy a Mennyország! Te magad vagy a boldogság, az élet, az út és minden, amire szükségem van. Szabadíts meg mindentől, ami akadályoz abban, hogy teljesen átadjam életem Neked. Krisztus érdeméért könyörülj rajtam, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A keresztény élet célja

...és világosítsa meg lelki szemeteket, hogy meglássátok, milyen reménységre hívott el titeket, milyen gazdag az ő örökségének dicsősége a s...