2018. augusztus 13., hétfő

ENGEDD, HOGY ISTEN KIMOZDÍTSON!


TÁMOGASD A SZOLGÁLATOMAT EGY MEGOSZTÁSSAL!

Mert azok az Isten fiai, akiket Isten Szelleme irányít. Rómaiakhoz írt levél 8:14 (Egyszerű fordítás)

Sokan kérdezték már tőlem, hogy miként tudhatják meg mi Istennek a konkrét vezetése mondjuk házasság, pályaválasztás stb. terén.
Az igazság az, hogy ha nem ismered Istent, akkor sehogy sem.
A dolog ott kezdődik amikor engedsz Isten szavának, és engeded, hogy kimozdítson a régi, halál szagú életedből. Itt kezdődik a változás.
Isten elmozdítja, megváltoztatja, átalakítja, áthelyezi az Ő gyermekeit egyik helyről a másik helyre.
Ő szeretne téged is elmozdítani a képességeid, vezetési készséged, befolyásod és erőd egy új területére.
Ő az Ő Szentlelke által végzi ezt a munkát, és fontos, hogy Vele együtt mozdulj és mozogj.
Engedd, hogy elvigyen téged onnan ahol most vagy oda, ahova terve szerint akar helyezni téged.
Mindent meg fogsz találni amire szükséged van azon a helyen, ahova Isten helyezni akar.
Talán ez félelmetes a számodra, hiszen kimozdít a komfortzónádból. Nos igen! Csak azok tartják unalmasnak a keresztény életet akik sosem ismerték meg Istent, csak valamiféle vallásos hagyományrendszerbe csatlakoztak be. Az tényleg egyhangú, unalmas, és végső soron nincs benne élet.
Amikor azonban Isten Lelke vezérel, a komfortzónád, a megszokott kis helyed, módszered, a kényelmes elképzeléseidet elfelejtheted. :)
Ha engedelmeskedsz és engeded, hogy Isten új kihívások elé helyezzen, akkor meg fogod tapasztalni, hogy minden szükséges eszköz, erő, bölcsesség meg fog adatni neked a kellő időben.
Ez az Ő kegyelmének ragyogó munkája. Engedd, hogy Isten mozdítson, irányítson és olyan módon fog megdicsőülni az életedben, ahogy sosem képzelted volna.

IMA: Igen Istenem. Elfogadom a Te mai üzeneted és nyitott leszek arra, hogy mozdíts engem abba az irányba amelyikbe szeretnél. Taníts meg bízni a Te bölcsességedben úgy, mint még soha ezelőtt, hogy kövesselek Téged mindenben, hogy megdicsőülhess életemben úgy, mint még soha azelőtt.
Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataid szűrői

Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dics...