2018. augusztus 11., szombat

ISTEN HELYRE AKAR ÁLLÍTANI!


TÁMOGASD A SZOLGÁLATOMAT EGY MEGOSZTÁSSAL!

Kárpótollak azokért az évekért, amelyekben pusztított a sáska, a szöcske, a cserebogár és a hernyó: az a nagy sereg, amelyet rátok küldtem.
Jóel könyve 2:25

Isten a helyreállítás specialistája. Meg tudja tenni, hogy helyreállítja életedet és megadja neked azt ami minden olyan embert megillet, aki megbékült Vele és az Ő gyermekévé vált.
Rengeteg ember vesztegeti ma a pénzét, az idejét, egészségét, lehetőségeit, és sokan még önmagukat is elvesztik, Isten viszont készen áll mindent helyreállítani az életedben és áldások sokaságát rád árasztani.
Ha végre Rá figyelsz, akkor meg fogod Őt ismerni, mint a gondviselődet, védelmeződet, békességed forrását. Isten kész Rá, hogy olyan oldalát mutassa meg neked az Ő örökkévaló lényéből, amit még nem ismertél. De ne csapd be önmagad! Ha lázadsz ellene, ha nem alázkodsz meg Előtte, ha nem fogadod el az Ő kegyelmét akkor nem lesz helyreállás. Akkor nem lesz kárpótlás. Csak pusztítás és pusztulás. A döntés a te kezedben van.

IMA: Istenem, köszönöm, hogy helyre tudod állítani az egész életemet. Mindazt amit a gonosz ellopott tőlem, kegyelmed által vissza tudod adni. Tudom, hogy hű vagy ígéreteidhez. Kérlek segíts nekem, hogy alávessem magam teljesen a Te akaratodnak, hogy mihamarabb eljöhessen a felüdülés ideje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A fegyelmezés áldásai

Pillanatnyilag ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza ...