2019. július 30., kedd

Ő szeretett minket!

Ez a szeretet, és nem az, ahogy mi szeretjük Istent, hanem az, hogy ő szeretett minket, és elküldte a Fiát engesztelő áldozatul bűneinkért.
János első levele 4. rész 10. vers



Amint megszületünk és érni kezdünk, felnőttekké válunk, mindannyiunkban kiformálódik egy meglátás Istennel kapcsolatosan.
Ha azonban egy embert nem érint meg az Isten Szentlelkének megújító ereje, ha nem lesz új teremtéssé Jézus Krisztus kereszthalála és feltámadása által, elveszett emberré lesz.
Tudjuk azonban, hogy a bűneset után is maradt az emberben egy kis rész ami Istenre hasonlít.
Tudd meg kedves olvasóm, hogy Krisztus, Isten egyszülött Fia testet öltött és meghalt érted, hogy életed lehessen.
Ennyire számítasz és ennyire szeret téged a világmindenség Istene és teremtője.
Hát nem érted? Hát nem látod? Ez a szeretet, ami mögött a legcsodálatosabb áldozat van.
És még mindig kételkedsz? Még mindig idegen számodra az Isten aki szeret téged?
Az Ő szeretete az igazi és nem a mi kis áldozataink, jótékonykodásaink amivel a lelkiismeretünket akarjuk nyugtatgatni. Kapaszkodj ma teljes hittel és bizalommal Krisztusba, hogy végre hazatalálj, hogy végre életet nyerj, hogy végre megízleld az igazi szeretetet, amire olyan régóta vágysz.

IMA: Istenünk a Te szereteted, kegyelmed, jóságod, irgalmad az igazi. Segíts minket, hogy új életünk lehessen Benned és általad. Légy áldva és magasztalva azért, hogy minden egyes napon számíthatunk Rád, bízhatunk Benned. Krisztus nevében kérlek vezesd haza eltévedt teremtményeidet, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kizárólag kegyelemből

Hiszen kegyelemből van üdvösségetek a hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; nem cselekedetekért, hogy senki se dicsekedjék. E...