2019. augusztus 18., vasárnap

A bátorság Lelke!

Ha valaki prédikál, úgy mondja szavait, mint Isten igéit, ha valaki szolgál, úgy szolgáljon, mint aki azt az Istentől kapott erővel végzi, hogy mindenkor az Isten dicsőíttessék Jézus Krisztus által, akié a dicsőség és a hatalom örökkön-örökké. Ámen.
Péter apostol első levele 4. fejezet 11. vers



Krisztus Gyülekezetének manapság szüksége van megfelelő lelkületű, bátor emberekre.
Sokat hangoztatjuk, hogy szükség lenne lelki ébredésre, szükség lenne arra, hogy belemerüljünk a Szentlélek keresztségbe és Isten ezeket meg tudja adni, de Ő nem ad ébredést gyáva nyulaknak.
Gyáva embereket nem fog betölteni az Ő Szentlelkével.
Olyan emberekre van szükség akik nem félnek önmagukat feláldozni a lelkekért zajló harcban, akik nem félnek a halál fenyegetéseitől, hiszen már régen meghaltak e világ számára.
Csak az ilyen emberek lehetnek szabadok azoktól a kényszerítő dolgoktól amelyek a gyáva embereket leuralják.
A bátor emberek nem hagyják sodortatni magukat a körülmények szorítására hivatkozva.
Egyedül a Szentlélek felülről való, belső kényszerítő erejére figyelnek és aszerint járnak.
Isten kéri és elvárja tőlünk, hogy szentek legyünk hiszen Ő maga egy szent Isten akinek csak szent gyermekei lehetnek.
Isten látja azokat akik vágynak arra, hogy az ő életük Istennek tetszővé váljon, és Szentlelkének tiszta, gyengéd szeretete, vezetése által, megfelelő választ ad az ilyen vágyakozóknak.


IMA: Istenünk, szeretnénk megtagadni a félelmet, az embereknek való tetszeni akarást, hogy az erő, a szeretet, és a józanság Lelke betölthesse életünket és eljöhessen számunkra és a gyermekeid számára a felüldülés ideje.
Kérünk könyörülj azokon akik olvassák ezt az üzenetet vagy bárhol hallgatják a Te beszédedet a mai napon, hogy Szentlelked által átformálhassa életüket. Krisztus nevében kérünk, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Becsületbeli dolog

...tartsátok becsületbeli dolognak, hogy csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát, és saját kezetekkel dolgozzatok, ahogyan elrendeltük ...