2019. szeptember 7., szombat

Összhangban Istennel!

Mindent, amit csak tesztek, vagy mondotok, az Úr Jézus nevében tegyetek és mondjatok! Így adjatok általa szüntelenül hálát Istennek, az Atyának!
Kolosséiakhoz írt levél 3. rész 17. vers





A Biblia voltaképp az Istentől jövő kijelentés könyve. Olyan kijelentések ezek, amelyeket a legbriliánsabb elme sem foghatna fel a Szentlélek vezetése nélkül.
Ezek a mennyei igazságok el vannak rejtve a világ előtt, a világ bölcsei előtt, de a Szentlélek fellebbenti a titkainak leplét a kicsinyek, a világ szemében megvetettek előtt.
A Biblia azonban nemcsak egy könyv amelyik titkokat jelent ki nekünk a világról, önmagunkról, Istenről.
Isten ezekkel a kijelentésekkel cselekvésre, döntésre akarja ösztönözni az embert.
A Biblia arra sürget mindet embert, hogy változtassa meg az életvitelét és béküljön meg az Atyával Krisztus által, kerüljön az élete összhangba Isten akaratával.
Isten teremtette az embert, Isten viselet gondot az emberről, majd amikor az ember vétkezett, az Atya odaadta érte a Fiát, hogy megváltsa az embert a bűneiből.
Áldott legyen az Isten neve! Ne légy közömbös Isten szava iránt!


IMA: Istenünk, hálásak vagyunk Neked, hogy van magyar nyelven elérhető Biblia. Tudjuk azt, hogy a Te kijelentéseid, a Szentlélek által élet beszédei a számunkra. Érints meg minden olvasót, hogy vágyakozzon megismerni a Te kijelentéseidet és a Szentlélek által meg tudjon békülni Veled. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...