2019. november 3., vasárnap

Mindenedbe fog kerülni... ( Stewe Lawson)

Így tehát, aki közületek nem mond le minden vagyonáról, nem lehet az én tanítványom.
Lukács evangéliuma 14. fejezet 33. vers



Fel kell mérned a költségeket és megfizetned árat, hogy Jézus Krisztus tanítványa légy. A népszerűségedbe fog kerülni, esetleg le kell mondani előléptetésről. Le kell mondanod a könnyű életről. Fegyelmezned kell majd magad, hogy ellene kell állni a test kívánságainak. “NEM”-et kell mondanod a kísértésre, “NEM”-et kell mondanod erre a világra. Szakítanod kell a tömeggel. Kész kell lenned arra, hogy egyedül is kiállj Jézus mellett. Kész kell lenned arra, hogy egy „másik dobos ritmusára” menetelj, és hogy otthagyd a tömeget, ha senki más nem követi Jézus Krisztust. Kész kell lenned kiállni Jézus Krisztusért akkor is, ha a világon te lennél az egyetlen ember, aki így tenne. Ez az ára annak, ha Jézus tanítványa akarsz lenni!
ékét kell kötnöd ezzel az eljövendő Királlyal vagy örök kárhozatban lesz részed.
Békefeltételei egész egyszerűen a következők: Jobban kell szeretned ŐT, mint saját apádat, anyádat, testvéredet, saját életedet különben nem lehetsz a tanítványa. Fel kell venned a keresztet és követned ŐT, különben nem lehetsz a tanítványa. Ha ezt nem teszed meg, akkor találkozol vele az utolsó ítéletkor és az elpusztításod dicsőíteni fogja Istent.
t kell adnod a tulajdonjogát mindannak, ami vagy és amid van, és részesedni mindabból, ami Ő.
A kincseid többé nem a te kincseid, mostantól fogva az Ő kincsei. És mindent, ami vagy és amid van átadtad Neki.
Ez felel meg az Ő békefeltételeinek.
Ez az üdvözítő hit. Az, hogy a saját erőd végére jutsz és teljesen és maradéktalanul rábízol mindent, ami vagy és mindened, amid van mindarra, ami Ő.
Ameddig nem fogadod el Isten békefeltételeit, az örök üdvösséget, semmire sem vagy jó. Éppen mint a megízetlenült só.
Sem Istennek, sem Krisztusnak, sem az Ő Királysága számára, sem a mozgalom számára. Csak elfoglalod valaki másnak a helyét.
Ó, hogy mennyire meg kell vizsgálnunk a szívünket!
Eljutottam már arra a pontra, hogy teljesen odaszánjam magam? Átengedtem már az életem annak a Felségesnek az uralma alá, aki meghalt értem a kereszten?
Szeretném, ha tudnád, hogy a Mennyország kapuit tágra nyitották előtted. A „Szoros Kapu” nyitva áll és bárcsak hitben lépnél és átmennél ezen a „Szoros Kapun” és a kemény szavak ellenére odaszánnád az életed Őérte.
Azt is mondja, hogy “aki ÉN-hozzám jön, azt nem küldöm el.” Ma hív téged, hogy jöjj, jöjj hozzá! Tedd meg ezt a hitbeli lépést és jöjj hozzá. Ha hozzá jössz , akkor viszont komolyan kell gondolnod. Le kell mondanod az életedről Krisztus javára.

IMA: Istenünk, add, hogy komolyan vegyük a Te hívó szavadat ma, amikor még az üdvösség napja van. Segíts mindannyiunknak hit által megragadnunk az üdvösség ajándékát, és teljesen átadni életünket Neked. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...