2020. szeptember 1., kedd

OLYAN LESZ, MINT EGY ÁLOM!

Mikor jóra fordította Sion sorsát az ÚR, olyanok voltunk, mint az álmodók.
126. Zsoltár 1. vers



Isten jó és törődik veled. Ha szereted Őt, ő minden egyes eseményt az életedben olyan módon tud alakítani, hogy az neked dolgozzon.
Isten fel fog emelni téged, mint ahogy az anyuka vagy apuka arcához emeli gyermekét.
Isten maga tud magas rangra emelni téged, de csak akkor ha te magad megalázkodsz előtte. Ha továbbra is büszkeségben jársz, akkor leckéket fogsz kapni életedben amik alázatra fognak, akarnak tanítani.
Te csak légy azon a helyen ahol Isten látni akar. Legyenek a kezedben azok az eszközök, melyek segítségével azt teheted amit Isten elvár tőled.
A szemeid mindig az Istenen legyenek, és folyamatosan magasabbra, magasabbra és még magasabbra fog emelni téged.
Hitből-hitbe és dicsőségből-dicsőségbe. Olyan lesz, mint a legszebb álom. Tehát ne aggódj azzal kapcsolatosan, hogy ezt milyen módon fogja véghez vinni.
Talán az utóbbi időben tapasztalt dolgaid inkább egy rémálomhoz hasonlítanak, de Isten azt mondja neked ma:
" Jóra fordítom a sorsodat. Fejezd be, hogy egyedül, nélkülem kínlódsz és próbálod jóra fordítani a sorsodat. Vannak olyan módszereim amelyeket nem ismersz. Bízz az én valóságos szeretetemben amely megmutatkozott irántad. Hagyd abba a lázadást és fordulj végre felém teljes szívedből, hogy jóra fordíthassam a sorsod."


IMA: Köszönöm neked Istenem. Lenyűgöz a Te szereteted és jóságod. Gyönyörű és csodálatos Isten vagy. Magasztallak téged. Meghajtom életem előtted. Tégy velem amit akarsz. Legyen meg a Te akaratod.
Készíts fel a nagy változásra életemben. Segíts továbblépni a múlt fájdalmaiból és a szívemmel a Te nagy terveidet szemlélni amelyeket életemre nézve terveztél. Szeretlek minden porcikámmal. Dicsőülj meg életemben. Krisztus nevében, Ámen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gyakorlati megújulás

Az Isten irgalmára kérlek tehát titeket, testvéreim, hogy okos istentiszteletként szánjátok oda testeteket élő és szent áldozatul, amely tet...