2020. október 28., szerda

Bízd Istenre szükségedet!

Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket az ő gazdagsága szerint dicsőséggel a Krisztus Jézusban.
Filippiekhez írt levél 4. rész 19. vers




A fenti igeversben láthatjuk, hogy Pál apostol teljes bizalmát Istenébe helyezte. Viszont nemcsak saját életére nézve hitte azt, hogy az ő Istene be tudja tölteni minden szükségét, hanem abban is hitt, hogy ez az Isten mások szükségeit is be tudja tölteni gazdagon.
Az Istenednek mondhatod már az egyetlen, igaz, élő Istent?
Hiszed, hogy Ő az aki gondoskodik rólad, gyógyít téged, Ő a békességed, az igazságod. Milyen fontos dolog ez ma, amikor világszerte tombol egy járvány és sokakban nő a szorongás, bizonytalanság emiatt.
Az Ábrahám Istene, a Jákob Istene, a Pál Istene vajon a te Istened is?
Ha igen, meg fogod tapasztalni, hogy a te életedben is ugyanolyan csodálatosan fog munkálkodni, mint ahogyan a mások életében munkálkodott.
Ideje az Istennel való kapcsolatod egy új, mélyebb szintre helyezned.
Értékeld Őt, keresd Őt, legyen Ő az életed fő helyén.
Sokan dicsekszünk sok mindennel: a házunkkal, a képzettségünkkel, erőnkkel, bölcsességünkkel, pénzünkkel stb.
Isten viszont szeretné ha annak örülnénk, hogy ismerjük és értjük Őt. (Jeremiás 9:23-24)
Dicsekedjünk azzal mit tett Ő, mit tesz Ő a jelenben, és mit fog tenni még a jövőben.Legyen Ő az első a számodra, mint a te Istened!


IMA: Istenünk te önmagadat adtad értünk, Krisztus, a Te Fiad által. Köszönjük, hogy ha Krisztusban van elrejtve életünk, akkor minden szükségünket be fogod tölteni. Légy te ma is az első helyen életünkben, családunkban. Hadd dicsekedjünk ma és életünk minden egyes napján kizárólag Veled. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A boldogító iga

Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek. Vegyétek magatokra az én igámat, é...