2021. május 22., szombat

Az "új" felöltözésének folyamata!

Öltsétek fel az új embert, aki Isten tetszése szerint valóságos igazságban és szentségben teremtetett. Efézusiakhoz írt levél 4. rész 24. vers



Amikor hit által Isten gyermekeivé leszünk, Istennek nincsenek fenntartásai velünk kapcsolatosan.
Isten úgy néz ránk, mintha sosem vétkeztünk volna. Amikor a gonosz vádolni próbál azokkal a dolgokkal amiket Isten már rég eltörölt, emlékeztetnünk kell, hogy mindenünk amink van- megbocsátás, békesség és szabadság- Istentől van, ingyen kaptuk Jézus Krisztus által.
Ameddig ezen a földön vagy, Isten gyermekeként Istennek van még rajtad dolgozni valója.
Isten Szentlelke által fel tudjuk ismerni, hogy mikor munkálkodik életünkben Isten keze, és azt is, hogy a gonosz mikor próbál manipulálni minket, mikor próbálja tönkretenni a Krisztusban elrejtett életünket és bizonyságtételünket.
Ilyenkor ellene állhatunk Jézus Krisztus győztes hatalma által.
Krisztus mondta, hogy járulhatunk a kegyelem királyi székéhez és kérhetjük, hogy Isten megadja azt amire szükségünk van.
Ha Isten gyermekei vagyunk, bármit kérünk Krisztus nevében, Isten akaratában járva, megkapjuk.
Miért ne helyeznénk a mai napon is bizalmunkat Benne és gyakorolnánk magunkat azokban a kiváltságokban, amivel felruházta Isten a gyermekeit?
Isten minden szükségessel felruházott minket, hogy azzá váljunk, akiknek Ő látni akar és azt a küldetést hajthassuk végre, amit Ő ránk bízott.


IMA: Istenünk, a legnagyobb ajándék ezen a földön a Te gyermekeidként élni. Annyi kiváltság, ígéret, és eszköz áll rendelkezésre gyermekeidnek amennyire csak szükségük van, hogy betölthessék küldetésüket. Érints meg minden olvasót aki még nem a Te gyermeked, aki még nem érti a Te üzeneted, aki még nem tapasztalta a Te hatalmad. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gondolataid szűrői

Egyébként pedig, testvéreim, ami igaz, ami tisztességes, ami igazságos, ami tiszta, ami szeretetreméltó, ami jóhírű, ha valami nemes és dics...