2021. szeptember 10., péntek

Isten számára nincs lehetetlen

Én vagyok az ÚR, minden élőnek az Istene. Van-e számomra lehetetlen? Jeremiás könyve 32:27



Az egyetlen igaz Istennek semmi sem lehetetlen. Nem lehetetlen a számára, hogy az életed dolgainak rendbetételében segítsen. Nem lehetetlen a számára, hogy szabadságot adjon neked, biztos alapra helyezze a lábad. Meg tud tölteni a tüzével, hogy a dicsőségének hordozója légy életeddel.
Még mindig nem látod? Semmi sem lehetetlen az Isten számára. Semmi sem nehéz Neki. Amit ő elhelyez valahova, azt senki nem tudja kimozdítani arról a helyről.
Ha a szívedet ehhez az Istenhez fordítod ma, akkor Ő is hozzád fog fordulni.
Újra a szeretetének szilárd talajára fog helyezni, és el tudja venni minden szégyened.
Így a bűn és a félelem már nem fog uralkodni az életed felett. A kérdés, hogy engeded-e, hogy az Úr megszabadítson? A szíved, az elméd, az egész életed?
Istennek nem vagy túl nehéz eset. A problémád nem túl nagy a számára. Isten világosan tudja hogyan helyezzen téged az Ő tökéletes akaratába. Így olyan leszel Istenben, mint a báb, amelyik pillangóvá fog változni. Senki sem akadályozhatja meg az átformálódásodat Istenben.
Meg fogsz változni. Újjá fogsz lenni teljesen. Azon az úton fogsz járni, amit Isten neked készített el. Természetesen akkor, ha engeded, hogy Isten dolgozzon életedben. 

IMA: Istenem, magasztallak azért, hogy neked semmi sem nehéz, semmi sem lehetetlen. Segíts együttműködnöm Veled. Feléd fordítani arcomat, szívemet, életemet. Hiszem, hogy teljesen át tudod formálni az életem. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A legjobb rész

Az Úr azonban így felelt neki: "Márta, Márta, sok mindenért aggódsz és nyugtalankodsz, pedig kevésre van szükség, valójában csak egyre....