2022. március 22., kedd

Az erőtlenek ereje

De ő ezt mondta nekem: "Elég neked az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által ér célhoz." Legszívesebben tehát az erőtlenségeimmel dicsekszem, hogy a Krisztus ereje lakozzék bennem. Korintusiakhoz írt második levél 12. fejezet 9. vers



Isten ereje a gyengeségeidben tud a leginkább megmutatkozni. Mindannyiunkban ott van az emberi esendőség és gyengeség, szorongás a megpróbáltatások, küzdelmek között.
Amikor úgy érzed a leggyengébb, sebezhetőbb pillanatodhoz érkeztél, meríthetsz az Isten erejéből.
Isten benned munkálkodó ereje tud megerősíteni és ezzel az erővel meg tudsz maradni az Úrban, ezekben a nagyon nehéz és sebezhető szakaszokban.
Isten nem veszi el a gyengeségeidet, erőtlenségeidet, hanem felhasználja őket, hogy az Ő erejével és békéjével győztesen kerülj ki a megpróbáltatásokból.
Azért imádkozz ma, hogy bármi is jön életedben, az Isten ereje és hatalma által meg tudj maradni Krisztusban.


IMA: Istenem, a nehéz időkben tudom, hogy megnyilvánulhat életemben a Te hatalmad. Az emberi gyengeségem ellenére is megnyilvánulhat a Te kegyelmed ereje életemben. Krisztus nevében add, hogy így legyen. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nem veti meg a nyomorult nyomorúságát

Mert nem veti meg, és nem utálja a nyomorult nyomorúságát, nem rejti el orcáját előle, segélykiáltását meghallgatja. 20. Zsoltár 24. vers Ke...