2022. március 24., csütörtök

Igazi biztonság

Aki a Felséges rejtekében lakik, a Mindenható árnyékában pihen, az ezt mondhatja az Úrnak: Oltalmam és váram, Istenem, akiben bízom! 91. Zsoltár 1-2. versek



Aki a Felséges Isten rejtekében lakik, azt Ő oltalmazó védelmével veszi körül. Ha Krisztusban vagy, akkor a mennyei Atya gyermeke vagy és biztonságban vagy.
Nincs az a hatalom, amelyik árthatna neked, ameddig Krisztusban vagy. Éppen ezért maradj meg Istenben. Sosem ajánlatos kilépni az Isten oltalma alól. Bízz Benne akkor is, amikor nem érted, hogy mit miért enged meg életedben.
Amikor félsz, megpróbálhatod a magad módján „megvédeni” magadat, a saját kezedbe venni a nehézségeid megoldását, de éppen ezzel válsz sebezhetővé.
Isten látja a teljes képet ezért nem érdemes neked kiagyalnod a megoldásokat.
Bármi áll előtted ma, bármilyen területen érzed sebezhetőnek magad, add át azt a területet Istennek, hogy az Ő békéje vegye át nyugtalanságod helyét.
Lépj vissza Isten védőszárnyai alá és maradj is ott.


IMA: Istenem, köszönöm a Te oltalmadat, a békességedet, amely minden értelmet meghaladó. A vigasztalást, amelyet az a tudat ad, hogy szárnyaid alatt biztonságban vagyok. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nem veti meg a nyomorult nyomorúságát

Mert nem veti meg, és nem utálja a nyomorult nyomorúságát, nem rejti el orcáját előle, segélykiáltását meghallgatja. 20. Zsoltár 24. vers Ke...