2022. július 7., csütörtök

Gyógyító és szabadító

Gyógyíts meg, Uram, akkor meggyógyulok, szabadíts meg, akkor megszabadulok, csak téged dicsérlek.
Jeremiás könyve 17. fejezet 14. vers



Évekkel ezelőtt volt egy egészségügyi problémám és sok orvost felkerestem. Mindegyik orvos mondott valamit, de végül is egyik sem találta el a helyes diagnózist és éppen ezért nem adhattak helyes kezelést sem. Emlékszem nagy reményekkel mentem el egy olyan orvoshoz, aki a maga területén híres volt és az orvosi egyetemen oktatta a jövendőbeli orvosokat.
Magánrendelőjében fogadott és sok pénzt fizettem csupán a vizsgálatért. Néhány kérdést tett fel, majd egy teljesen téves diagnózissal, kezeléssel elküldött.
Ezután imádkozni kezdtem, hogy Isten segítsen. Elmondtam imádságban, hogy hiszem, Isten az orvosokat eszközként használhatja arra, hogy segítsen. Ezután eldöntöttem, hogy még egy orvoshoz elmegyek és ha nem kapom meg a helyes diagnózist, akkor többé nem keresek másikat.
Isten munkálkodott és az orvos rájött, hogy egy banális probléma áll a háttérben ( bizonyos vitaminok alacsony szintje), és a gyógymód is nagyon egyszerű volt.
Ha fizikai gyógyulásra van szükséged, fordulj Istenhez, bízz Benne, de értsd meg, hogy Ő eszközként használhatja az orvosokat, gyógyszereket is. Bízhatsz Istenben akkor is, amikor orvoshoz fordulsz. Azt is fontos megértened, hogy Isten tudja mi válik igazán lelked javára. Néha az szolgálja a javadat, hogy gyógyulást ad, néha pedig az, hogy fizikai erőtlenséget élsz meg, mert így tud megnyilvánulni életedben Isten ereje.


IMA: Istenem, köszönöm, hogy minden ember megszabadulhat Krisztus által a bűn fogságából, az örök kárhozattól. Segíts, hogy Benned bízzunk életünk minden kérdésével kapcsolatosan és egyedül Téged dicsőítsünk. Krisztus nevében, Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...