2022. augusztus 30., kedd

Isten nem csődtömegnek teremtett

Az ÚR irányítja annak az embernek a lépteit, akinek az útja tetszik neki. Ha elesik is, nem marad fekve, mert az ÚR kézen fogja. 37. Zsoltár 23-24. vers



Talán történt már olyan veled is, hogy csődtömegként néztél magadra és úgy érezted, hogy semmi sem sikerül, amibe belefogsz.
Egy új területen kezdtem el dolgozni és az utóbbi időben, mivel sok új dolgot kell megtanulni, gyakran megkörnyékezett ez az érzés. Ugyanakkor tudom jól, hogy nem vagyok csődtömeg, csak időre van szükségem, hogy új dolgokat tanuljak meg és ezáltal fejlődhessek.
Egy tipegő kisgyermek sokat esik, de nem gondolja magáról, hogy csődtömeg lenne, mert tudja, hogy a próbálkozásait egyszer siker fogja koronázni.
Isten jól látja a szívedet, szándékaidat. Látja, hogy mennyire van jelen, vagy mennyire hiányzik belőled a törekvés, hogy az Ő tetszésére élj.
Ha látja, hogy teljes szívedből törekszel, akkor az életutad tetszeni fog Neki. És meg fog áldani akkor is, ha alkalomadtán elesel, mert tudja, hogy szeretnél megtanulni Vele járni.
Nem így van ez a mindennapi életben is? Akin látod, hogy őszintén törekszik valamire, szívesebben segítesz neki.
Adj hálát ma azért, hogy van egy türelmes mennyei Atyád, Aki szeretne az Ő képmására formálni.

IMA: Istenem, köszönöm, hogy szerető Atyaként, türelmesen formálod gyermekeidet. Krisztus nevében, Ámen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az anyaság áldott "raktárai"

...Anyja mindezeket a szavakat megőrizte szívében, Lukács evangéliuma 2. fejezet 51.b. vers Amikor az édesanyákról emlékezünk meg, Mária, Jé...