2022. augusztus 31., szerda

Igazi áldások

Áldott legyen az Isten, a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak Atyja! Ő megáldott bennünket a Krisztus által a mennyei birodalomban minden szellemi áldással. Efézusiakhoz írt levél 1. fejezet 3. vers



Ha megkérdeznénk valakit, hogy mit jelent számára az áldás, sokféle választ kapnánk. Pénzt, egészséget, minden problémától mentes életet, stb.
Ki gondol a lelki áldásokra? Isten lelki áldásokkal áldja meg azokat, akik Krisztusban vannak. Isten áldása sokkal többet jelent, mint amit el tudsz képzelni. Teljesen be akarja tölteni lelkedet önmagával. Amikor ez megtörténik, akkor a lelkedben teljesen helyreáll az egyensúly. Igazi békességre, kiegyensúlyozottságra és örömre találsz.
Igen. Nem lesz minden zökkenőmentes, nem fog teljesülni minden kívánságod és ez rendben is van így. Az viszont biztos, hogy meg fogod látni mennyi mindennel megáldott téged Isten és igyekezni fogsz arra, hogy használd azokat az áldásokat mások támogatására is.
Állj meg ma egy kicsit és gondolkozz el azon, mit is jelent számodra az áldás? Ezután pedig kérd Istent, hogy mutassa meg neked azokat a lelki áldásokat, amelyekkel megáldott Jézus Krisztus által.


IMA: Istenem, látod, hogy olyan sokszor elvonják a földi dolgok a figyelmemet a szellemi dolgokról. Köszönöm Jézus Krisztust és mindazt, amit általa adtál nekem. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A fegyelmezés áldásai

Pillanatnyilag ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza ...