2022. szeptember 7., szerda

Az igazi felüdülés

 Füves legelőkön terelget, csendes vizekhez vezet engem. 23. Zsoltár 2. vers 


Amikor Isten az életed pásztora, akkor lehetősége van a lelkednek igazi pihenésre, feltöltődésre, felüdülésre. Isten vezetése alatt növekedést, bőséget tapasztalhat meg a lelked. 
A juhok számára a zöld fű az, ami igazi táplálék, mi pedig az Isten Szavából lakmározunk. Csak az Isten szava hozhat igazi megújulást életedbe. A jó pásztor csendes vizekhez terelgeti nyáját, Isten pedig felüdíti, táplálja és szomját oltja az övéinek. Ebben a zűrzavaros világban, lehet számodra egy olyan hely, ahol a lelked megpihenhet, lecsendesedhet, feltöltődhet. Isten szeretné, ha ma is megpihennél az Ő jelenlétében akkor is, ha nagyon elfoglaltnak gondolod magad. Engedd, hogy ma is tápláljon téged Isten az Ő szavával, és felüdítsen kegyelmével. Az igazi felüdülésnek ez az egyetlen útja.


IMA: Istenem, köszönöm, hogy a tieidet felüdíted, megújítod és táplálod. Krisztus nevében szeretnék én is időt szánni naponként arra, hogy a Te jelenlétedben időzzek. Krisztus nevében segíts ebben, Ámen. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hiteles keresztény értékrend

Semmit ne tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál; és senki se a maga hasznát néz...